Beste webhostingproviders 2020?

Als het op schaal aankomt, is Ionos met 1% 261 een krachtpatser. De webhost heeft veel goed afgeronde pakketten, waaronder shared, VPS, WordPress en dedicated servers, HostGator Web Hosting Review · Bluehost Web Hosting Review · Shared hosting Als het gaat om schaal, Ionos met 1% 261 is een krachtpatser. De webhost heeft veel goed afgeronde pakketten, waaronder shared, VPS, WordPress en dedicated servers. De cloudhostingplannen zijn echter bijzonder veelzijdige aanbiedingen, waardoor Ionos een keuze van de redactie is voor de subcategorie.

De beste webhost voor de meeste van onze lezers is Hostinger omdat deze alles bevat wat uw website nodig heeft voor een geweldige prijs. Bespaar vandaag tot 80% op Hostinger webhosting. Door Mike Williams Bijdragen van Abigail Opiah laatst bijgewerkt 1 juli 22 Dit werkte allemaal goed voor ons, maar als je hulp nodig hebt, levert GoDaddy meer dan met zijn gedetailleerde kennisbank, en meertalige live chat en telefonische ondersteuning beschikbaar in een zeer indrukwekkende 15+ talen. DreamHost biedt ook geschikte e-mailhosting.

Je zou kunnen denken dat je al e-mail hebt bij andere providers, maar dat is niet per se waar. Dit hoeft niet per se te worden geleverd met alle domeinregistraties of gedeelde hostingpakketten, en zelfs als u e-mail ontvangt, kan het eenvoudiger zijn dan u denkt (bijvoorbeeld een inbox van 1 GB of 2 GB. Webhost Kinsta meldde (opent in een nieuw tabblad) dat de WordPress-sites van zijn klanten bijvoorbeeld gemiddeld slechts ongeveer 1 GB groot waren. Als jij dat bent, levert betalen voor 'onbeperkte' ruimte helemaal geen voordelen op.

Hoewel we de services niet hebben getest, hebben we het aanbod van elke service zorgvuldig onderzocht en gerangschikt op basis van essentiële webhostingfuncties. Dit is wat we zochten om de beste webhostingservices te bepalen. Je kunt ook de 11 dingen van CNET over webhosting bekijken voor meer informatie over deze en andere functies. Hostwinds (opent in een nieuw tabblad) is een capabele webhostingprovider met een aantal zeer configureerbare producten die werken voor thuis en meer veeleisende zakelijke gebruikers.

Deze worden niet gedeeld met andere klanten, wat betekent dat uw site hogere en consistentere snelheden moet zien dan bij shared hosting. Veel webhostingproviders bieden WordPress-plannen aan die het opzetten van uw site vereenvoudigen, en bevatten vaak tools om de snelheden te verhogen en de site soepeler te laten werken. Je wordt op een virtuele server geplaatst die fungeert als een dedicated server, maar werkt in een gedeelde hostingomgeving. Met een leuke touch kunt u met HostGator een Windows-gebaseerde server selecteren, iets dat niet door elke webhostingservice wordt aangeboden.

Namecheap staat vooral bekend om domeinregistratie, maar biedt ook betaalde hosting tegen enorm aantrekkelijke prijzen. Hun WordPress-hostingoptie omvat staging-sites, automatische updates en een intuïtief dashboard om al uw sites op één plek te beheren. Hostinger draait het op een goede tweede plaats op het gebied van schaalbaarheid en tools, met zijn MKB-focus die sterke beveiligingsintegraties en hoogwaardige klantenservice biedt. Het bedrijf biedt beheerde WordPress-hosting, e-commerce hosting en veilige hosting voor WordPress-websites.

Bluehost is een WordPress-bouwer- en hostingservice met betaalbare prijzen en een bewonderenswaardige klantenservice. U kunt dit doen omdat de prijs voor het verlengen van uw huidige webhostingservice dramatisch is gestegen of u niet tevreden bent met uw huidige service. HostGator biedt verschillende hostingpakketten aan, zodat u er een kunt kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet. Met toonaangevende prestaties, zeer configureerbare hosting en schaalbare waar voor uw geld, dient Cloudways als een geweldige middenweg tussen beginnersvriendelijke hosts en technisch complexe providers.

Bij webhosting is de server de machine die de gegevens voor uw bedrijfswebsite opslaat en deze bedient aan iedereen die uw site bezoekt. De meeste van deze services zijn gespecialiseerd in één type hosting, zoals shared of WordPress, wat betekent dat ze niet de beste zijn als u van plan bent uw site te laten groeien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *