Beste webhostingproviders voor kleine bedrijven?

Beste webhostingopties voor kleine bedrijven · 1.Als u meer van uw site nodig heeft dan alleen een plek waar klanten u online kunnen vinden, kijkt u misschien naar dedicated serverhosting als uw voorkeursmethode voor het beheren en opslaan van uw websitegegevens. Mocht dit klinken als uw situatie, dan is HostGator misschien wel het beste website-hostingbedrijf voor uw kleine bedrijf. HostGator biedt ook meer hostingopties op introductieniveau, die vergelijkbaar zijn met andere providers op het gebied van prijzen en services. GreenGeeks is een van de beste webhostingservices voor kleine bedrijven en het is ook's werelds toonaangevende milieuvriendelijke webhost.

Het bedrijf compenseert zijn stroomverbruik door driemaal de hoeveelheid hernieuwbare energie te kopen die het gebruikt, waardoor het een koolstofneutrale leverancier is. Het heeft ook een verscheidenheid aan functies waar kleine bedrijven dol op zullen zijn, zoals gratis nachtelijke back-up, onbeperkte databases, een gratis domeinnaam voor het eerste jaar, gratis sitemigratie en een geld-terug-garantie. DreamHost is een geweldige keuze voor WordPress-beginners dankzij de gebruiksvriendelijke interface en eersteklas ondersteuning, evenals kleine bedrijven en nieuwe ondernemingen die bezig zijn met het opbouwen van hun eerste website, aangezien plannen worden geleverd met alles wat u nodig hebt om een site te bouwen, te lanceren en te onderhouden. Het is ook een geweldige keuze voor degenen die nog niet helemaal klaar zijn om zich te committeren aan een webhost, gezien de langdurige (en ongehoorde) geld-terug-garantie van 97 dagen.

Bedrijven met veel verkeer of sites met veel inhoud die onbeperkte opslag en onbeperkte bandbreedte nodig hebben tegen lage kosten, moeten HostGator overwegen. Beste algemene host voor kleine bedrijven Bluehost is onze best aanbevolen hostingprovider en scoort een indrukwekkende 91% in ons onderzoek. Het kwam uit ons onderzoek uit als de beste hostingservice voor kleine bedrijven en is ook onze best aanbevolen provider voor WordPress-websites. Met uitgebreide functies en uitstekende klantenservice biedt het een grote prijs-kwaliteitverhouding voor kleine, startende bedrijven.

Bluehost biedt shared, VPS, dedicated, reseller, WordPress en WooCommerce hosting. De schijfruimte van Bluehost is echter iets beperkter dan bij sommige van zijn concurrenten. Bovendien kunnen servers vertragen als uw website een sterke stijging van het verkeer ervaart, bijvoorbeeld als u een betaalde sociale-mediacampagne voert. Met 99,98% is de uptime van Bluehost vergelijkbaar met die van HostGator, en het is een zeer indrukwekkend cijfer - in feite komt het neer op minder dan twee uur downtime gedurende een heel jaar.

Gezien het feit dat 100% uptime onmogelijk te garanderen is, wordt het cijfer van Bluehost nog indrukwekkender. Het beste Bluehost-plan voor een nieuw bedrijf dat net begint, is een shared hostingpakket. Je krijgt een gratis domein voor je eerste jaar en een behoorlijke 50 GB opslagruimte. Het beste Bluehost-plan voor een bedrijf dat online wil verkopen, is een WooCommerce-hostingpakket.

U kunt onbeperkt producten verkopen en het superpraktische Storefront-thema automatisch installeren. Alle hostingplannen van Bluehost worden geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie, dus als u niet helemaal tevreden bent met de service die u ontvangt, krijgt u een volledige terugbetaling. Als uw bedrijf snel uitbreidt, zijn de VPS en speciale plannen van Bluehost een geweldige optie. U hebt toegang tot snellere laadtijden, onbeperkte bandbreedte en meer opslagruimte.

Zie het als het kopen van nieuwe kleding nadat je een groeispurt hebt gehad. Hoewel Bluehost bovenaan de hitlijsten staat, maakt InMotion zeker een overtuigende zaak. Toegegeven, het is niet de goedkoopste als je op zoek bent naar standaard shared hosting, maar de geboden beveiliging, ondersteuning en opslagruimte zijn uitstekend. Het heeft ook een eigen websitebouwer, mocht u nog steeds uw bedrijfswebsite moeten bouwen.

De uptime van A2 Hosting van 99,95% is zeker niet slecht - in feite is het behoorlijk solide - maar in vergelijking met topconcurrentie schiet het tekort aan concurrenten zoals HostGator en Bluehost. Toch vertaalt de uptime-garantie van A2 Hosting zich in minder dan 4,5 uur downtime per jaar. Net als Hostinger heeft GreenGeeks een uptime-garantie van slechts 99,90%. Dit is lager dan je idealiter zou willen, vooral voor een zakelijke website.

Uptime tussen 99,90-99,95% zou geen dealbreaker moeten zijn, maar als uptime uw eerste prioriteit is, zijn HostGator of Bluehost geschikter. Al onze acht webhosts voor kleine bedrijven staan aan de top van de markt. Bluehost, InMotion en HostGator zitten allemaal strak verpakt aan de top als het gaat om kwaliteit van plannen en waar voor je geld. Over het algemeen biedt Bluehost echter het meest uitgebreide allround pakket.

De functies zijn ongeëvenaard en zouden voldoende middelen moeten hebben om uw site te beheren terwijl u groeit van een klein bedrijf naar een groot rijk. Er zijn echter genoeg redenen om stabiel te blijven bij Bluehost. De gedeelde plannen bieden bijna alles wat een klein bemand bedrijf nodig heeft van een website, met redelijke opslag, gegevensoverdrachten en e-mailaccommodaties. De speciale webhosting van Bluehost plant de ante met maximaal 16 GB RAM, 1 TB ruimte op de harde schijf en 15 TB bandbreedte voor gegevensoverdracht, terwijl hun VPS-abonnementen bijna hetzelfde bieden voor minder geld.

Als u uw kleine bedrijf snel en goedkoop online wilt krijgen, is er veel te waarderen aan Bluehost. Hun uptime- en beveiligingsstatistieken zijn opvallend, vergelijkbaar met bedrijven die bijna twee keer de maandelijkse prijs in rekening brengen, en je hebt geen techneut nodig om je site te runnen (hoewel er genoeg functies zijn om een webmaster scherp te houden). De „WP” staat voor WordPress en WP Engine is een van de vele hostingservices die uitsluitend gericht zijn op het populaire CMS-platform. WP Engine, gevestigd in Austin, Texas, is ook een beheerde hostingservice, wat betekent dat het bedrijf, in tegenstelling tot standaard gedeelde of dedicated setups, zorgt voor alle technische behoeften van uw site (hardware, beveiliging, siteback-ups, plug-in-updates, enz.

Toch, voor een internetbeginner die zich meer bezighoudt met het runnen van zijn kleine bedrijf dan om een fulltime webmaster te zijn, is WP Engine een zeer aantrekkelijke webhost-optie. Hoewel de meeste plannen van HostGator duur of laag vermogen zijn, zien hun gedeelde plannen er in een vroeg stadium geweldig uit voor een klein bedrijf, evenals netnieuwkomers die willen afstuderen van hun Facebook-pagina. Bluehost is een populaire webhostingserviceprovider die wereldwijd meer dan 2 miljoen websites beheert. Het is ook de officiële door WordPress aanbevolen provider.

Een typisch Bluehost-abonnement omvat een gratis domein voor het eerste jaar, een gratis CDN, een eenvoudige websitebouwer en een gratis SSL-certificaat. Bovendien is het eenvoudig om uw website op te zetten met behulp van het cPanel. Hostinger Single - Dit is het meest basale plan en geschikt voor particulieren en kleine bedrijven die niet het budget hebben voor dure hostingplannen. Met de onbeperkte optie kunt u een onbeperkt aantal websites hosten en e-mailadressen hosten op uw domein.

Sommige kleine bedrijven willen misschien niet betalen voor VPS of cloudhosting, of ze kunnen het zich gewoon niet veroorloven, dus in dat geval is shared hosting een goede en betaalbare keuze. Elke hostingprovider heeft een score verdiend voor elk afzonderlijk prestatiegebied, gebaseerd op de gegevens die we voor dat gebied hebben verzameld. Maar tegelijkertijd kunnen er kleine verschillen zijn tussen de beste webhostingplatforms die uw kleine bedrijf op verschillende manieren kunnen helpen. De hostingopties van InMotion omvatten ook gratis SSL-certificaten, wat een zegen is voor bedrijven die e-commerce-opties willen verkennen en hun klanten een gevoel van veiligheid willen geven.

Dus hoewel A2 Hosting graag opschept over prestaties, is het niet veel beter dan de rest van de snelle providers. GoDaddy heeft handige video's gemaakt die je kunt gebruiken om oplossingen te vinden voor hostinggerelateerde problemen met de service. Ook als u niet van plan bent om snel van webhost te wisselen, zullen deze regels u ook helpen als leidraad. Eén ding om op te merken: als u de services van HostGator niet aan uw normen voldoet, heeft de host een iets verlengde geld-terug-garantie van 45 dagen.

Website-eigenaren die niet in de VS zijn gevestigd, kunnen het moeilijk vinden om met InMotion te hosten vanwege hun telefoonverificatievereiste. Dit betekent talloze functies die WordPress-vriendelijk zijn, evenals geweldige WordPress-ondersteuning waardoor het een van de beste WordPress-hosting is. Er zijn maar weinig webhostingbedrijven die onbeperkte bandbreedte bieden als onderdeel van hun goedkope hostingopties, dit is echter niet het geval bij InMotion. Als uw bedrijf deze basisplannen ontgroeit, biedt HostGator VPS-, WordPress- en dedicated hostingpakketten.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *