Heb ik hosting nodig om wordpress te leren?

WordPress heeft alleen hosting nodig als je echt op internet wilt zijn. Als je gewoon een WordPress-website wilt bouwen, misschien omdat je het dashboard wilt leren kennen en wat je ermee kunt doen etc. Zonder het online te hoeven zetten, kun je dat ook doen. De volgende stap is het kiezen van webhosting.

Hier worden al uw websitebestanden opgeslagen, zodat gebruikers uw site kunnen bekijken. Het hosten van je eigen WordPress-site kan leuk en lonend zijn. Het vereist echter ook enige technische kennis en legt meer verantwoordelijkheid op u, de uitgever. WordPress is gemakkelijk te leren, zolang je maar een handige gids hebt om je te laten zien waar het allemaal om draait.

Sommige beheerde WordPress-hostingplannen worden ook geleverd met een bundel vooraf geïnstalleerde plug-ins voor prestatie-optimalisatie, zoals LiteSpeed Cache. Promotietarieven zijn van toepassing op GATOR-, Shared-, Cloud-, VPS-, Dedicated-, WordPress- en Reseller-hostingplannen en worden na de eerste termijn automatisch verlengd tegen een normaal tarief dat u vindt in uw configuratiescherm Als er een deel van WordPress is dat moeilijk te leren is voor beginners, zijn dat WordPress-thema's en plug-ins. Daarnaast bieden verschillende providers beheerde WordPress-hostingservices aan om u te helpen uw website eenvoudig te onderhouden en de prestaties ervan te optimaliseren. Shared hosting is geen speciale WordPress-hosting, maar in plaats daarvan krijg je een beginnersvriendelijke omgeving die door een breed scala aan sites kan worden gebruikt.

Beheerde WordPress-hosting is duurder dan shared hosting, maar aangezien u geen tijd hoeft te verspillen aan technische taken en uw site op een zeer hoog niveau zal presteren, kunnen deze kosten worden gecompenseerd. Daarom wordt deze versie van WordPress self-hosted genoemd - je zorgt zelf voor de hosting. Ten slotte heeft u buiten gedeelde en beheerde hosting de mogelijkheid om een dedicated server voor uw WordPress-site te krijgen. Hieronder belichten we de verschillen tussen de twee versies van WordPress, helpen we u te beslissen welke het beste bij uw behoeften past en ingaan op de verscheidenheid aan WordPress-hostingopties die u beschikbaar heeft.

Maar hoe duur is WordPress? Dit is geen simpele vraag om te beantwoorden, omdat het allemaal afhangt van hoe je WordPress wilt gebruiken. Nu je weet wat er nodig is om geschikte hosting voor je site te krijgen, is het tijd om te beginnen met het bouwen van je WordPress-website. Hostinger ondersteunt Cloudflare CDN-services op alle plannen, en WordPress-hostinggebruikers krijgen ook de LiteSpeed Cache-plug-in. Aangezien het niet specifiek is gebouwd voor WordPress, moet u ervoor zorgen dat u kiest voor een hostingprovider die voldoet aan de WordPress-vereisten.

Dus waar begin je snel WordPress te leren? Hoewel het web gevuld is met video's, blogs en forums over WordPress, is dit misschien wel de langzaamste manier om WordPress te leren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *