Wat is de beste hosting in het VK?

Beste webhosting UKHostinger UK - Beste algemene waarde webhosting, SiteGround UK - Beste premium webhosting voor bedrijven, Kinsta - Best beheerde WordPress-hosting, Bluehost - Beste voor geoptimaliseerde WordPress-hosting, DreamHost - Beste WordPress onderschreven hosting, ScalaHosting - Beste cPanel alternatieve hosting. De superioriteit van SiteGround komt voort uit zijn toewijding aan snelheid, uptime en ondersteuning, waardoor het de snelste host in het VK is. De servers van het bedrijf zijn gebouwd op Google Cloud, dat verantwoordelijk is voor het supersnelle netwerk, beveiligd door Let's Encrypt SSL. Hoewel SiteGround (opent in een nieuw tabblad) misschien niet de goedkoopste webhostingprovider is, maken de voordelen die ze bieden hun plannen elke cent waard.

Lees onze SiteGround-recensie voor meer informatie over waarom het in het algemeen de beste Britse webhostingserviceprovider is. Naast het aanbieden van geweldige services voor minder dan £1, adverteert Hostinger graag hun prestaties en uptime-statistieken. U kunt elk gepland onderhoud zien, problemen die worden onderzocht en de algehele uptime-status van Hostinger's servers. Zoals je in mijn recensie zult zien, heeft mijn website gehost met SiteGround consequent 100% uptime bereikt.

Als u bereid bent wat meer geld te investeren in uw hostingservice, zult u de vruchten plukken van SiteGround. Ze zijn betrouwbaar, veilig en zonder twijfel een van de snelste webhostingproviders op de markt. Je krijgt veel meer voor je geld dan je zou denken met iPage. Deze budget-webhost biedt uitstekende functies voor slechts £1,50 per maand, niet slecht he? iPage voelt voor mij niet alleen als een betrouwbare en betaalbare webhost, maar ook als een responsieve, gebruiksvriendelijke tool waarmee klanten het volledige pakket kunnen samenstellen.

Voor particulieren of kleine bedrijven die zich overweldigd voelen door de hostingopties die op de markt beschikbaar zijn, maakt iPage het heel eenvoudig. Ze bieden één gedeeld hostingplan dat bijna onbeperkte functies biedt, zoals opslagruimte, bandbreedte en e-mails. In plaats van te rommelen met het vinden van het juiste plan voor uw website, kunt u slechts £1,50 per maand betalen en alles van iPage krijgen. Hoewel ze geen uptime-garantie adverteren, hebben we ontdekt dat ze altijd zeer betrouwbaar zijn geweest.

In feite heb ik de uptime van mijn website niet lager dan 100% zien dalen met iPage, wat betekent dat het wedijvert met Hostinger en SiteGround. Hoewel het gedeelde hostingplan van iPage niet geschikt is voor elke website, is het een heel gemakkelijke keuze voor persoonlijke websites, portfolio's, blogs en websites voor kleine bedrijven. Alle tools die je nodig hebt zijn beschikbaar, waaronder een gratis websitebouwer, een gratis SSL-certificaat en een gratis domeinnaam. Het lijdt geen twijfel over de ervaring die BlueHost op de Britse webhostingmarkt brengt.

Ze zijn opgericht in 1996 en hosten miljoenen websites over de hele wereld. Hoewel ze populair zijn voor shared hosting, heeft Bluehost ook nog veel andere trucs in petto. Om te beginnen zijn hun beheerde WordPress-abonnementen 100% de moeite waard om naar te kijken als je een WordPress-website hebt. Belangrijke taken zoals kernexpdates, updates van plug-ins, enz.

Worden allemaal behandeld door WordPress-experts, zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet. Een andere milieubewuste kanshebber, FatCow, heeft meer een speels karakter dat al 20 jaar bestaat. FatCow zat jarenlang enigszins vast in de jaren 90, maar heeft de laatste tijd hun betaalmethoden en functies bijgewerkt om zichzelf aan de normen te brengen. Vanaf slechts £3 per maand is FatCow (voor mij) een geweldige kanshebber in de onbeperkte hostingwereld.

Als je op zoek bent naar eenvoudig maar effectief, raad ik deze host ten zeerste aan om je online aanwezigheid te vergroten. Beginners kunnen dit zien als een goede gelegenheid om zonder gedoe op de hostingladder te komen. Hoewel JustHost niet de beste prestaties van onze top 10 webhosts biedt, zijn ze zeker geen slechte keuze. Uptime verwijst naar de tijd dat uw website live is op internet en dus toegankelijk is voor bezoekers van uw website.

Uptime, in de hostingwereld, wordt meestal vertegenwoordigd door een percentage, en de meeste Britse webhostingproviders bieden een soort uptime-garantie. Een 100% uptime-garantie zou bijvoorbeeld betekenen dat uw hostingprovider kan garanderen dat uw website geen downtime ondervindt (afgezien van gepland onderhoud). Als een webhost zijn SLA's niet kan halen, zal hij je meestal terugbetalen of een maand hostingtegoed toevoegen aan je account. Ik raad aan om een provider te kiezen die een uptime van 99,9% of hoger kan garanderen of een goede geschiedenis heeft.

Als uw website zwaar is voor afbeeldingen of video's, heeft u mogelijk meer bandbreedte nodig. Content zoals afbeeldingen en tekst wordt daadwerkelijk gedownload wanneer iemand je website bezoekt. Hoe meer mensen je website bezoekt, hoe meer bandbreedte je nodig hebt. Veel webhostingplannen voor toegang bieden voldoende bandbreedte om 10.000 bezoekers te ondersteunen.

Dit komt neer op ongeveer 10 GB bandbreedte, wat voldoende zou moeten zijn om je te helpen. Zoals ik echter al zei, wil je misschien je bandbreedtebehoeften herzien als je voorziet dat je website meer dan 10.000 bezoekers per maand krijgt. De afgelopen drie jaar heb ik de uptimes en downtime van hosting gevolgd bij meer dan 15 grote hostingbedrijven. Verder zijn ze een Litouws bedrijf met ongeveer 29 miljoen gebruikers, oorspronkelijk onder de naam Hosting Media.

Onlangs heeft Hostinger internationale status bereikt 129 landen gebruiken ze. Hostinger gebruikt een 1000 Mbps-verbinding om het laden te beveiligen, wat een erg cool verkoopargument is. Een jaar aan monitoring toont aan dat het meeste dat ze zijn gedaald - het afgelopen jaar - is tot 99,63% (in de maand februari 201.Meer dan 12.000 servers in feite, met high-end ondersteuning. Dit is een van de grootste die er is.

Ze hebben meerdere prijzen gewonnen en zijn zeer consistent, daarom zijn ze een huishoudmerk geworden. Vanaf 1996 (wat deel uitmaakt van de vroegere tijden), doet Bluehost het al tientallen jaren, dus ze hebben niet alleen veel ervaring, ze hebben ook meer dan 2 miljoen websites verzameld die ze van stroom voorzien. Met dat soort statistieken kun je er zeker van zijn dat je ochtendthee weet wat ze doen. Bovendien heeft Bluehost een van de beste klantenondersteuning in de branche, en met bijna 1.000 werknemers is er altijd iemand in de buurt om een handje te helpen of je wat advies te geven.

Gelukkig vertaalt dit zich ook in het helpen oplossen van technische problemen of andere problemen die je misschien hebt, verder dan alleen het instellen van Kinsta's basisplan dekt je voor 25.000 bezoekers per maand, een redelijk bedrag voor een nieuw en groeiend bedrijf. Mocht je dit overschrijden (de pijnen van succes, ik weet het), dan is er een te hoge vergoeding. Maar met 76p per 1.000 extra bezoekers gaat het de bank niet breken. Hostinger, opgericht in 2004, levert nu diensten aan meer dan 30 miljoen klanten wereldwijd.

Hostinger biedt uitstekende webhosting, stabiele servers en een persoonlijk tintje aan klantenservice. Ze hebben ook serverlocaties over de hele wereld, waaronder het VK, de VS en Azië, waardoor het perfect is voor SEO en laadtijden. Als u op zoek bent naar een snelle en betrouwbare webhost, zou ik Hostinger ten zeerste aanbevelen; het vinden van gebreken blijkt erg moeilijk en ik ben nog steeds verbaasd over hun prijzen en serverprestaties (goedkoopste webhost die we tot nu toe hebben beoordeeld). Met meer dan 20 jaar ervaring is Bluehost een van de oudste aanbieders in de branche.

Naast HostGator en GoDaddy wordt Bluehost beschouwd als een van de originelen. Het bedrijf blijft een van de beste website-hosts voor Britse gebruikers. Al met al is GoDaddy een geweldige hostingoptie voor kleine bedrijven die in het VK wonen. cPanel is eenvoudig te gebruiken, websites worden snel geladen en u krijgt een professioneel domein van een van de beste domeinnaamregistrars.

Als u een internationale website-persoon bent, excuseer de term, dan bent u zich waarschijnlijk bewust van de unieke uitdagingen die zich voordoen bij het kiezen van de juiste WordPress-hosting voor uw specifieke scenario. Met andere woorden, zijn de gebruikelijke verdachten van de WordPress-hostingindustrie nog steeds een goede keuze als uw publiek zich niet in de VS bevindt? Meer specifiek, aangezien het het onderwerp van vandaag is, wat als u op zoek bent naar de beste WordPress-hosting in het VK? Zijn de SiteGrounds en WPEngines van deze wereld nog steeds goed voor je? Hier is onze kijk op het onderwerp beste WordPress-hosting in het VK, waar je op moet letten bij het kiezen van je host, plus vijf van de meest haalbare opties vergeleken. De lijst is kort, dat klopt, maar dat is niet voor niets. We hebben alleen besloten om de bedrijven te vermelden die de items in de bovenstaande lijst bekijken - de dingen waar u op moet letten in een WordPress-host voor de Britse markt.

We hebben ook rekening gehouden met de resultaten van de enquête die we hebben gedaan. Daarin vroegen we onze gebruikers wie hun sites host en hoe blij ze waren met de service. We hebben de resultaten van die enquête uitgefilterd om alleen te focussen op gebruikers in het VK. De bedrijven die hier te zien zijn, kwamen meer dan eens naar voren in die enquête.

Hoewel ze in het verleden een aantal moeilijke periodes hadden, hebben ze de afgelopen jaren enorme verbeteringen aangebracht en bieden ze nu een van de gemakkelijkst te gebruiken interfaces die er zijn op de WordPress-hostingmarkt in het algemeen. Er wordt ook gezegd dat dit een beheerd WordPress-hostingplan is, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een van de technische instellingen. Omdat 1% 261 een Brits bedrijf is, krijgt u ook een datacenter in het VK. Wat de opties voor klantenondersteuning betreft, krijgt u online ondersteuning, een helpcentrum en een telefoonnummer in het VK om te bellen.

Bovendien is de interface ook zeer gebruiksvriendelijk en maakt het configureren van alles heel eenvoudig. Er is bijvoorbeeld een WordPress-assistent die je stap voor stap door alles leidt. Het vraagt naar het doel van uw site en stelt enkele thema's en plug-ins voor die nuttig kunnen zijn. Dat is geen regel, maar sommige hosts bieden je het eerste jaar een gratis domeinnaam aan.

Prestaties zijn een van die factoren waar elke keer naar moet worden gekeken wanneer u een hostingprovider wilt kiezen. Een manier om dit te voorkomen, is door te proberen een gerenommeerde en betrouwbare webhost te kiezen die hun klanten geweldige uptime en hoge snelheden biedt. Op weg naar de volgende keuze op mijn lijst is FastHosts, een andere vooraanstaande webhostingoplossing in het VK. Allereerst is 1% 261 IONOS duidelijk de goedkoopste hostingoptie die er is voor de Britse markt als je een nieuw idee wilt testen.

Als B2B-editor voor webhosting en websitebouwer schrijft Abigail ook handleidingen en deals voor de sector, om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de hostingindustrie. Of u nu uw eerste website start of eigenaar bent van een klein bedrijf, de gedeelde hostingplannen van JustHost bieden tal van bronnen om u op de been te krijgen. Met een recente vernieuwing van hun hostingplannen biedt SiteGround nu Supercacher aan alle klanten, waardoor de prestaties van uw website worden verbeterd. Om de snelheid van mijn site te testen, heb ik het gehost in een datacenter in het VK en de prestaties ervan onderzocht vanaf 3 verschillende locaties.

Hoewel hostingproviders niet zeggen met hoeveel andere klanten je deelt, kan het variëren van een paar honderd tot een paar duizend. Dit type hosting is alleen van toepassing als u uw eigen hostingbedrijf wilt starten, omdat het alleen voor gevorderde gebruikers is. Als het ging om het kiezen van de beste Britse webhosts voor deze lijst, werd elke provider mijn checklistproces van verschillende factoren doorlopen. Nogmaals, veel webhosts bieden onbeperkte bandbreedte, maar ze kunnen in hun Servicevoorwaarden aangeven dat het verkeer redelijk moet zijn met betrekking tot uw bedrijf of branche, en als het dit overneemt, hebben ze het recht om uw services te annuleren.

De meeste webhostingservices hebben overeenkomsten, maar het hangt er echt van af wat u wilt dat uw webhostingservice biedt. SSL, of Secure Sockets Layer, is een beveiligingstechniek die de gegevensverbinding tussen uw hostserver en het apparaat van uw bezoeker versleutelt. Je hebt dus effectief een gigantische server met veel kleine serverslots beschikbaar die meerdere klanten hun website kopen en hosten. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *