Wat is de beste hostingprovider in India voor e-commerce?

Beste eCommerce Hosting Providers in IndiaBlueHost. De plannen van Hostinger worden ook geleverd met functies die de laadsnelheid van de site verhogen. Om er maar een paar te noemen, er is hun eigen Cache Manager, LiteSpeed-cache, NGINX-caching, PHP7-ondersteuning en WordPress-optimalisatie Hostinger biedt geen gratis dagelijkse back-ups, wat wordt verwacht voor hun prijs. Ze hebben echter wel gratis wekelijkse back-ups die goed genoeg aan onze behoeften voldoen.

Met een wereldwijd gemiddelde van 153 ms bewijst Bluehost hun moed als een A+gerangschikte webhost, die ongelooflijk goed presteert in het westen van de VS (23 ms), Oost-VS (78 ms) en Canada (92 ms). Hun reactietijden op de andere locaties zijn ook niet al te armoedig, meestal scoren ze onder de 180 ms met de langzaamste locatie helemaal in Bangalore op 330 ms. Bluehost heeft slechts 1 datacenter, dat is gevestigd in de VS. Omdat het datacenter voor deze testsite zich in Europa bevindt, zijn de responstijden van Kinsta vanuit Londen en Duitsland razendsnel met respectievelijk slechts 10 ms en 13 ms.

Tekenen van traagheid begonnen te laten zien hoe verder weg de locaties zijn, met Japan op 221 ms, Sydney 266 ms, Singapore 287 ms en Bangalore op 487 ms. Met meer dan 10 jaar ervaring met WordPress, is Kinsta meer dan bereid om u te voorzien van een van de beste Managed WordPress Hosting-oplossingen ter wereld. Zelfs hun langzaamste locatie is niet zo traag en komt binnen op 231 ms helemaal vanuit Singapore. Daarmee is HostPapa een A+gerangschikte host.

Hoewel hun shared hostingplan behoorlijk is, schitteren ze echt met hun Managed VPS-plan, dat ons tot nu toe een van de beste gebruikerservaringen heeft opgeleverd. Met een wereldwijd gemiddelde van 151,7 ms heeft ScalaHosting een echte gemene klap als het gaat om snelheid, waardoor ze een A+-ranglijst krijgen. Voor degenen onder u die op zoek zijn naar volledige controle over uw servers, of als u alleen diepe zakken heeft en een diepe afkeer van delen, wilt u misschien kijken naar speciale hostingplannen. Voor degenen die net beginnen of op zoek zijn naar een betaalbare optie om uw website te hosten, kunt u gewoon niet fout gaan met een gedeeld webhostingplan.

Zorg ervoor dat de service wordt geleverd met goede functies, deskundige ondersteuning en in staat is om het verkeer aan te kunnen dat u voor uw site verwacht. Als u een WordPress-site bouwt die gericht is op de VS, zou Bluehost de voorkeur hebben voor webhosting. Als het een niet-WordPress-site is met een wereldwijd publiek, is het beter om GoDaddy te kiezen. Merk op dat Hostinger voor beide een goede keuze zou zijn.

Ze zijn geoptimaliseerd voor WordPress en hebben datacenters wereldwijd. MilesWeb, gevestigd in India, is een goede en betrouwbare webhost voor beginnende website-eigenaren en eCommerce-retailers. Met een netwerk van datacenters in India, de VS en het Verenigd Koninkrijk is MilesWeb beschikbaar op zowel Windows- als Linux-platforms. Dit platform biedt een verscheidenheid aan hostingoplossingen, waaronder dedicated servers, shared hosting en VPS.

DomainRacer webhostingprovider is een van de beste webhostingproviders ter wereld. Ze bieden uitgebreide en buitengewone diensten tegen een zeer redelijke prijs. We hebben het standaard WooCommerce-plan van Bluehost getest en e-mailmarketingtools, onbeperkte producten, WooCommerce-installatie, analysetools voor websiteverkeer en meer ontvangen. Er is ook een op cPanel gebaseerd gebied waar deskundige gebruikers dingen kunnen aanpassen.

Bovendien heeft Bluehost een eigen WordPress-websitebouwer waarmee je onbeperkt websites kunt maken. We kregen goede klantenondersteuning tijdens het uitvoeren van onze tests, en het eindresultaat van het gebruik van de e-commerce hostingservice van Bluehost is een mix van gebruiksvriendelijke aspecten, naast een goede hoeveelheid kracht en mogelijke aanpassingen voor meer geavanceerde gebruikers. Ongeacht het tijdstip van de dag, InMotion Hosting heeft een toegewijd ondersteuningsteam dat klaar staat om te helpen met eventuele problemen die u ondervindt, van facturering en creditcardtransacties tot downtime, ondersteuning en meer. Bluehost heeft drie aangesloten bedrijven, HostMonster, FastDomain en iPage, die hun hostingnetwerk aandrijven en een alles-in-één oplossing creëren voor bloggers die hun website van de grond willen krijgen.

Uit een recent rapport bleek dat een op de drie Britten zijn online transacties heeft opgegeven vanwege een slecht websiteontwerp en inefficiënte hosting. Gebruikers upgraden meestal van shared hosting naar cloudhosting zodra ze het gevoel hebben dat hun website de bronnen die shared webhosting biedt ontgroeid is. Als u op zoek bent naar het beste hostingplan voor uw website in India, hoeft u niet verder te zoeken dan de volgende negen services. Als u zware verkeerspieken ervaart op uw e-commercesite, of als de website die u gebruikt bijzonder veel bronnen bevat, moet u overwegen om vanaf uw gedeelde hostingserver te upgraden naar een VPS-account.

iPage (wordt geopend in een nieuw tabblad) is een zeldzame uitzondering waarbij zelfs het meest eenvoudige hostingplan je meer dan genoeg geeft om aan de slag te gaan. HostGator India, opgericht in 2002, is een van de beste goedkope webhostingdiensten in India. Daarom moet u op zoek gaan naar hostplannen met veel bandbreedtecapaciteit of, idealiter, onbeperkte capaciteit, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw bandbreedte wordt beperkt. Er zijn veel budgetvriendelijke hostingproviders die alle vereiste functies bieden en niet tegelijkertijd een gat in uw zak verbranden.

Als het voor een grote tot middelgrote website is, is het beste niet goedkoop - ga voor iets dat je meer bronnen biedt, zoals VPS-hosting. Het hosten van uw eigen website is over het algemeen niet de moeite waard voor de gemiddelde gebruiker, en u kunt beter uw site hosten via webhostingproviders. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *