Wat is de beste webhostingprovider in India?

Met deze punten in gedachten gaan we nu naar 10 van de beste hostingproviders in India. Bluehost, opgericht in het jaar 2003, is een van de toonaangevende namen op het gebied van websitehosting over de hele wereld. Deze webhost is ook behoorlijk populair in India en is de voorkeurskeuze geworden voor veel bedrijfsmerken. In tegenstelling tot andere platforms zijn alle datacenters van Bluehost gevestigd in India.

DomainRacer is een andere populaire webhostingservice die over de hele wereld wordt gebruikt. Een van de betaalbare keuzes voor op Linux gebaseerde hosting biedt DomainRacer geavanceerde functies tegen een zeer nominale prijs. MilesWeb, gevestigd in India, is een goede en betrouwbare webhost voor beginnende website-eigenaren en eCommerce-retailers. Met een netwerk van datacenters in India, de VS en het Verenigd Koninkrijk is MilesWeb beschikbaar op zowel Windows- als Linux-platforms.

Dit platform biedt een verscheidenheid aan hostingoplossingen, waaronder dedicated servers, shared hosting en VPS. Samenvattend zijn dit 10 van de beste webhostingbedrijven in India die we hebben geëvalueerd. Wat is het beste webhostplatform onder hen? Dat is moeilijk te bepalen, omdat elk van hen zijn specifieke voor- en nadelen heeft. Ten slotte moet u een webhost kiezen die geschikt is voor uw website en zakelijke behoeften.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar snelle serverrespons en snelheid in India, kunt u Hostinger, A2 Hosting of SiteGround overwegen, die de beste websitesnelheden bieden. De plannen van Hostinger worden ook geleverd met functies die de laadsnelheid van de site verhogen. Om er maar een paar te noemen, er is hun eigen Cache Manager, LiteSpeed-cache, NGINX-caching, PHP7-ondersteuning en WordPress-optimalisatie Hostinger biedt geen gratis dagelijkse back-ups, wat wordt verwacht voor hun prijs. Ze hebben echter wel gratis wekelijkse back-ups die goed genoeg aan onze behoeften voldoen.

Met een wereldwijd gemiddelde van 153 ms bewijst Bluehost hun moed als een A+gerangschikte webhost, die ongelooflijk goed presteert in het westen van de VS (23 ms), Oost-VS (78 ms) en Canada (92 ms). Hun reactietijden op de andere locaties zijn ook niet al te armoedig, meestal scoren ze onder de 180 ms met de langzaamste locatie helemaal in Bangalore op 330 ms. Bluehost heeft slechts 1 datacenter, dat is gevestigd in de VS. Omdat het datacenter voor deze testsite zich in Europa bevindt, zijn de responstijden van Kinsta vanuit Londen en Duitsland razendsnel met respectievelijk slechts 10 ms en 13 ms.

Tekenen van traagheid begonnen te laten zien hoe verder weg de locaties zijn, met Japan op 221 ms, Sydney 266 ms, Singapore 287 ms en Bangalore op 487 ms. Met meer dan 10 jaar ervaring met WordPress, is Kinsta meer dan bereid om u te voorzien van een van de beste Managed WordPress Hosting-oplossingen ter wereld. Zelfs hun langzaamste locatie is niet zo traag en komt binnen op 231 ms helemaal vanuit Singapore. Daarmee is HostPapa een A+gerangschikte host.

Hoewel hun shared hostingplan behoorlijk is, schitteren ze echt met hun Managed VPS-plan, dat ons tot nu toe een van de beste gebruikerservaringen heeft opgeleverd. Met een wereldwijd gemiddelde van 151,7 ms heeft ScalaHosting een echte gemene klap als het gaat om snelheid, waardoor ze een A+-ranglijst krijgen. Voor degenen onder u die op zoek zijn naar volledige controle over uw servers, of als u alleen diepe zakken heeft en een diepe afkeer van delen, wilt u misschien kijken naar speciale hostingplannen. Voor degenen die net beginnen of op zoek zijn naar een betaalbare optie om uw website te hosten, kunt u gewoon niet fout gaan met een gedeeld webhostingplan.

Zorg ervoor dat de service wordt geleverd met goede functies, deskundige ondersteuning en in staat is om het verkeer aan te kunnen dat u voor uw site verwacht. Als u een WordPress-site bouwt die gericht is op de VS, zou Bluehost de voorkeur hebben voor webhosting. Als het een niet-WordPress-site is met een wereldwijd publiek, is het beter om GoDaddy te kiezen. Merk op dat Hostinger voor beide een goede keuze zou zijn.

Ze zijn geoptimaliseerd voor WordPress en hebben datacenters wereldwijd. In een shared hostingomgeving is uw website gebonden om dezelfde server en zijn bronnen te delen met meerdere andere websites. In VPS (Virtual Private Server) zal het hosten van uw website uitsluitend gebruik maken van de serverbronnen voor betere prestaties. Hostinger biedt webhostingdiensten aan tegen de laagst mogelijke prijzen.

Het zal u helpen bij het bouwen van uw eerste website of kan diensten leveren voor uw bestaande sites. Met Hostinger krijgt u de ultieme snelheid en onbeperkte middelen. U krijgt onbeperkte webhosting, gratis domeinnamen, websitebouwers en WordPress-hosting. Hostinger probeert webhostingdiensten aan te bieden tegen de laagste prijs.

Het beschikt over DDoS-bescherming, sitebouwers met slepen en neerzetten en gratis sjablonen. Het tariefplan begint bij Rs 45 per maand. Andere topwebhostingproviders zijn HostGator, SiteGround, iPage, BigRock en GoDaddy. In vergelijking op basis van prijzen bieden Hostinger, HostingRaja en BigRock de laagste prijzen.

BigRock is een door ICANN geaccrediteerde webhosting- en domeinregistratieprovider in India. Het beheert meer dan 6 miljoen domeinen op internet, daarom behoort het tot de top 10 van beste webhosting in India. Naast hosting en domein biedt het producten voor het bouwen van websites, e-mailhosting, SiteLock, CodeGuard en SSL-certificaat. Bluehost, de beste webhosting in India voor WordPress, is een van de toonaangevende webhostingproviders over de hele wereld.

Het maakt deel uit van de familie van de Endurance International Group en beheert meer dan 2 miljoen websites. Het draagt ook actief bij aan de open-source-gemeenschap en biedt naast hosting e-mailhosting en domeinregistratieservices. De laatste (maar zeker niet de minste) in de top 10 van beste webhosting in India, Hostinger biedt domein- en hostingoplossingen naast e-mailhosting, websitebouwer en speciale eCommerce-hostingpakketten. Het biedt ook gratis hosting voor beginnende bloggers met beperkte functies.

iPage ondersteunt meer dan 1 miljoen websites en biedt hostingoplossingen van wereldklasse met twee datacenters. Het biedt eenvoudige, schaalbare hostingplannen met indrukwekkende functies. Naast hosting biedt het domeinregistratie, e-mailhosting, websitebouwer en SSL-certificaat. In vergelijking met webhosting is dit een andere functie waar u op moet letten.

Er zijn 2 soorten stuurprogramma's: Solid State Drive (SSD) en Hard Disk Drive (HDD). Hoewel de meeste hostingproviders HDD-opslag aanbieden vanwege de lage kosten, is een SSD-opslag voor betere prestaties van de site een superieure optie. Tegenwoordig bieden alle beste webhosting in India SSD aan met hun hostingplannen. Bekijk deze SiteGround Review voor meer informatie.

Daarom is dit een andere factor waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van een webhostingbedrijf in India. Klanten een intuïtief cPanel bieden is een ander teken van het beste webhostingbedrijf. Het hebben van een gebruiksvriendelijk configuratiescherm is uiterst belangrijk, omdat het u helpt bij het beheren en wijzigen van uw website. Zonder dit wordt u overgeleverd aan de genade van de technische staf van het hostingbedrijf om zelfs kleine wijzigingen aan te brengen.

Controleer dus of een hostingbedrijf u al dan niet een Cpanel aanbiedt bij de aankoop van een hostingplan. Zo niet, dan moet u hosting kiezen uit de lijst van de top 10 beste webhosting in India, waarbij cPanel-ondersteuning is verzekerd. Voor eenvoudig beheer loont het om je domein en hosting bij elkaar te hebben. Bovendien bieden enkele van de beste hostingproviders in India, zoals HostGator, gratis domeinregistratie bij de aankoop van een webhostingpakket.

Lees deze HostGator Review voor meer informatie. Dit zal u helpen geld te besparen. Hoewel het dus geen onmisbare factor is, zoekt u voor probleemloos beheer van zowel domein als hosting naar een webhost die zowel deze service aanbiedt. WordPress, een van de meest opvallende en gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen, is de primaire keuze van de meeste ontwikkelaars en bedrijven als het gaat om het maken van een blog of een website.

Er zijn veel webhostingproviders in India die uitstekende WordPress-hostingdiensten aanbieden. Onder hen zouden de beste WordPress-hostingserviceproviders echter zijn; Bluehost, HostGator India en BigRock. De vraag naar economische en uitstekende websitehosting in India neemt toe, vooral als gevolg van de snelle toename van het aantal online bedrijven. Als je een bedrijfssite hebt op basis van WordPress (en als je wallets diep genoeg zijn), raden we je altijd aan om beheerde WordPress-hostingservices te gebruiken.

Deze e-mailaccounts kunnen worden beheerd en aangepast aan de zakelijke behoeften van uw hostingconfiguratiescherm. Het bedient wereldwijd 5 miljoen domeinen en biedt tal van hostingoplossingen en add-ons vanaf één platform. Ze hebben misschien niet de nieuwste functies en ze hebben niet veel op het gebied van geavanceerde technologie, maar in plaats daarvan leunden ze op waar ze goed in zijn - een geweldige gebruikerservaring bieden met solide basisservices. Bij het selecteren van een Indiaas hostingbedrijf is het dus essentieel dat u controleert welke serverinfrastructuur een webhostingbedrijf aanbiedt.

De reden waarom de iPage op de lijst van top 10 webhosting India staat, is vanwege het onberispelijke gedeelde hostingplan. Als uw website iets beters nodig heeft dan een gedeelde hostingomgeving, kunt u kiezen voor de rest van de plannen met een groter bedrag. Afgezien van de voor de hand liggende snelheidsvoordelen, biedt cloudwebhosting gebruikers veel meer functies dan shared hosting, zoals een evenwichtige belasting, betere beveiliging en eenvoudige schaalbaarheid. Bij HostingClues kunt u verschillende hostingproviders vergelijken op basis van functies zoals prijzen, uptime, beveiligingsfuncties, laadtijd, klantenondersteuning en meer.

Nu, afhankelijk van de grootte en aard van uw website, moet u een geschikt soort webhosting toewijzen. Hoewel GoDaddy zijn gebreken heeft, zijn de uitgebreide plannen met betaalbare prijzen een sterk pleidooi voor het hebben van de beste domeinhosting voor India. In tegenstelling tot de meeste andere hostingproviders, vermeldt GoDaddy niet expliciet of het gebruik maakt van SSD- of HDD-schijven. Met HostPapa (opent in een nieuw tabblad) kunt u kiezen voor shared hosting, VPS-hosting, reseller of WordPress-hosting.

Als u ons vraagt welke webhosting het beste is voor uw bedrijf, is het eerlijke antwoord dat er niet één beste provider is. Dit heeft het voor webhostingbedrijven noodzakelijk gemaakt om op de hoogte te blijven door premiumfuncties aan te bieden tegen betaalbare prijzen als ze bestaande klanten willen behouden en nieuwe willen verwerven. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *