Wat is het beste webhostingplatform?

Bluehost is de beste webhostingservice dankzij abonnementen van hoge kwaliteit en best presterende servers die de laadsnelheid geen probleem maken. Door Mike Williams Bijdragen van Abigail Opiah laatst bijgewerkt 1 juli 22 Bluehost (opent in nieuw tabblad) staat bovenaan het scorebord van onze webhostingprovider vanwege het uitgebreide scala aan veelzijdige plannen, eenvoudige installatie, betrouwbaar netwerk en geweldige live chat-ondersteuning om uw site soepel te laten werken. De WordPress-startplannen van Bluehost zijn hetzelfde geprijsd, maar met belangrijke functie-aanpassingen. WordPress is vooraf geïnstalleerd, dus je kunt meteen beginnen.

We hebben de Bluehost Marketplace gebruikt om prachtige thema's, plug-ins boordevol functies en meer te vinden. U kunt meerdere WordPress-sites beheren vanuit een gebruiksvriendelijk webdashboard, en deskundige ondersteuningsmedewerkers voor livechats kunnen u helpen met WordPress en regelmatige hostingvragen. Er is hier ook genoeg te vinden voor experts, van waardevolle VPS en configureerbare dedicated hosting tot gehoste WooCommerce-abonnementen, bedrijfsvriendelijke Google Workspace-hosting, domeinregistratie en zelfs migratieondersteuning om eenvoudig een bestaande site naar uw Bluehost-account te verplaatsen. Hoewel Hostinger, in tegenstelling tot Bluehost, geen speciale hostingplannen aanbiedt, wat misschien een probleem is voor zakelijke gebruikers die de snelst mogelijke snelheden nodig hebben.

Maar de cloudhostingplannen bieden u speciale systeembronnen, waarvan het bedrijf beweert dat ze 4x keer hoge snelheden kunnen leveren. Dit werkte allemaal goed voor ons, maar als je hulp nodig hebt, levert GoDaddy ruimschoots met zijn gedetailleerde kennisbank en meertalige live chat- en telefonische ondersteuning beschikbaar in een zeer indrukwekkende 15+ talen. DreamHost biedt ook geschikte e-mailhosting. Je zou kunnen denken dat je al e-mail hebt bij andere providers, maar dat is niet per se waar.

Dit komt niet per se bij alle domeinregistraties of gedeelde hostingpakketten, en zelfs als u e-mail ontvangt, kan het eenvoudiger zijn dan u denkt (bijvoorbeeld een inbox van 1 GB of 2 GB. Webhost Kinsta meldde (opent in een nieuw tabblad) dat de WordPress-sites van zijn klanten gemiddeld slechts ongeveer 1 GB groot waren, bijvoorbeeld. Als jij dat bent, levert betalen voor 'onbeperkte' ruimte helemaal geen voordelen op. Met het indrukwekkende scala aan functies van MochaHost voor zo'n betaalbare prijs, zullen de meeste bedrijven het een goede prijs vinden.

Op basis van de opname van onbeperkte opslag en bandbreedte is het echter ideaal voor degenen die sites met veel inhoud bouwen, zoals sites die een portfolio weergeven, een e-commercesite met een grote productcatalogus of een site met een groot aantal websitebezoekers. Voor een lage prijs biedt InterServer veel tools met een aantal handige functies die helpen een website veilig en beschermd te houden. Plannen omvatten bijvoorbeeld InterShield Security om uw site te helpen beschermen tegen webaanvallen en het heeft ook een interne malwaredatabase, machine learning-firewall en een automatische virusscanner, zodat de gezondheid van uw site altijd wordt gehandhaafd. Dit maakt het geweldig voor bedrijven die gevoelige informatie verwerken, zoals contactgegevens van klanten.

InterServer is de beste webhostingservice voor bedrijven met een beperkt budget die de beveiliging van de website moeten garanderen, zoals bedrijven die gevoelige informatie verwerken en online betalingen verwerken. Bijvoorbeeld een online winkel, een medische praktijk of een financiële dienstverlener. A2 Hosting is de beste webhostingservice voor diegenen die willen dat hun website zo snel mogelijk laadt tegen een betaalbare prijs. De snelheid van de site is een cruciale factor in de algehele prestaties van uw site, en het heeft invloed op hoe bezoekers omgaan met uw site en hoe zoekmachines, zoals Google, deze rangschikken.

TMDHosting biedt een breed scala aan planopties om mee te groeien met uw bedrijf, zoals web, cloud, WordPress, VPS en reseller hosting. Sommige plannen bieden zelfs dedicated servers. Kleinere bedrijven beginnen meestal met web- of cloudhosting voordat ze upgraden naar VPS, een virtual private server of dedicated servers. Webhosting is een service waarmee iedereen in wezen ruimte op internet kan huren, en websites moeten webhosting hebben om online toegankelijk te zijn.

Sommige contentmanagementsystemen (CMS), zoals Squarespace en Wix, bevatten webhosting als onderdeel van hun maandelijkse vergoeding, terwijl als u een site bouwt op WordPress, u webhosting moet kopen bij een webhostingprovider, zoals MochaHost of IONOS. Meer informatie over wat webhosting is. Hieronder vindt u een lijst met de 10 beste website-hostingproviders met een goede laadtijd van pagina's, hoge uptime en professionele klantenondersteuning. Alle abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Het goedkoopste pakket „Lite” wordt geleverd met 1 website, onbeperkte e-mailaccounts, een domeinnaam voor 1 jaar, gratis Cloudflare CDN en onbeperkte bandbreedte. Het A2-hostingbedrijf staat er ook om bekend naadloos samen te werken met alle belangrijke contentmanagementsystemen, waaronder WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart en Magento, waardoor het uitstekend geschikt is voor webontwikkelaars. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan hostingplannen en ze bevatten allemaal een gratis LetsEncrypt SSL-certificaat, onbeperkte SSD-opslag en gratis sitemigratie. Het goedkoopste abonnement van Hostinger wordt geleverd met 30 GB schijfruimte, 100 GB bandbreedte, twee MySQL-databases en één e-mailaccount.

Met name bevat het goedkoopste abonnement geen gratis domein en heeft het beperkte verwerkingskracht en geheugen. Vanaf het Premium-abonnement zijn bandbreedte en schijfruimte onbeperkt. Onze persoonlijke ervaring met hun livechat was bevredigend - we stelden enkele technische vragen en kregen deskundige antwoorden, ondersteund door links van de medewerker van de klantenservice. De reactietijd was echter vrij traag, aangezien er een wachtlijn van 30 minuten was.

In de afgelopen zes maanden waren de prestaties van DreamHost echter niet bepaald geweldig - met een gemiddelde snelheid van 1710 ms en een uptime van 99,76%. SiteGround blinkt uit in uptime - bijna perfect met 99,99%. Ze presteren ook goed in snelheid, gemiddeld 426 ms. In de afgelopen zes maanden heeft GoDaddy snelle laadtijden laten zien, gemiddeld 318 ms en een sterke uptime (99,97%).

Alle jaar- en meerjarige abonnementen van GoDaddy worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Hun goedkoopste abonnement wordt geleverd met een gratis domein voor 1 jaar, website-configuratiescherm (cPanel), gratis SSL, PowerCacher, 50 GB SSD-opslag en onbeperkte gegevensoverdracht. Klanten krijgen ook één website, 50 e-mailaccounts en nachtelijke back-ups. We testen de prestaties van InMotion nu al meer dan vijf jaar en de gemeten gegevens van onze afgelopen zes maanden laten een geweldige gemiddelde uptime zien van 99,98% en een hoge paginasnelheid van 330 ms.

Gezien de omvang van het klantenbestand van InMotion zijn dit zeer solide resultaten. Uit onze testsitegegevens van de afgelopen 6 maanden blijkt echter dat IONOS zeer betrouwbaar is als het gaat om uptime (99,97%). Hun gemiddelde paginasnelheid is echter niet bepaald het hoogste niveau met 736 ms, maar het is nog steeds verbeterd en is meer dan 100 ms sneller dan vorig jaar. IONOS biedt een 30 dagen geld-terug-garantie.

HostPapa wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Elk jaar zullen we langzaam meer hostingproviders aan de lijst toevoegen zodra we voldoende gegevens hebben over hun prestaties (uptime en laadtijd). Hier is een link naar de spreadsheet - vergelijkingstabel voor webhosting (202.Als u op zoek bent naar een supersnelle hostingprovider, dan is A2 Hosting de volgende beste keuze. WebHostingPad biedt gedeelde, beheerde en onbeheerde VPS, WordPress en een mini-hostingplan voor kleinere sites.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *