Welke hosting is het beste?

Helemaal bovenaan het scorebord van de webhostingprovider staat Bluehost. Bluehost is ongetwijfeld een van de grootste website-hostingproviders ter wereld en beheert wereldwijd meer dan twee miljoen websites. In deze review hebben we populaire shared hostingproviders vergeleken en de 10 beste webhostingproviders op een rijtje gezet. Hieronder vindt u een lijst met de 10 beste website-hostingproviders (van de 40+ die we hebben getest), die we hebben gevonden met een goede laadtijd (snelheid) van de pagina, hoge uptime en professionele klantenondersteuning.

Bluehost webhosting bestaat al sinds 2003 en ze hosten nu meer dan 2.000.000 websites. Ze zijn de meest populaire, goedkope hostingoptie voor nieuwe websites. Het in de VS gevestigde A2 Hosting (opgericht in 200) is een van de snelste gedeelde webhosting die we tot nu toe hebben getest. Ze zijn erin geslaagd om een indrukwekkende gemiddelde laadtijd van 288 ms te bereiken over een periode van 12 maanden.

Uit onze gegevens van de laatste 12 maanden blijkt dat Hostinger een gemiddelde uptime van 99,97% heeft, wat een enorme verbetering is sinds onze laatste testperiode, toen de gemiddelde uptime 99,74% bedroeg. Hostinger levert ook een snelle laadtijd van 342 ms. DreamHost Pros+Uptime-garantie+Maandelijkse abonnementen beschikbaar+ 97 dagen geld-terug-garantie+Onbeperkte bandbreedte en opslagDreamHost Cons— Slechte uptime (99,84%) - Langzame laadtijd (1470 ms) - Geen cPanel DreamHost, opgericht in 1997, is een van de oudste webhostingproviders. Het bedrijf host meer dan 1,5 miljoen websites, blogs en applicaties in meer dan 100 landen.

Volgens onze gegevens van de afgelopen 12 maanden heeft DreamHost helaas een slechte uptime (99,84%) en lage snelheid (1470 ms). Volgens onze gegevens van de afgelopen 12 maanden heeft SiteGround een fantastische uptime (99,99%) en een goede snelheid (457 ms), waardoor het een zeer sterke top 10 webhost is. GoDaddy Pros+Goede laadtijd (480 ms) + Gemiddelde uptime (99,92%) + 100 GB websiteopslag+toegang tot cPanel en websitebouwer+Uptime-garantie voor 99,90% GoDaddy Cons— SSL %26 e-mailkosten extra— Geen siteoverdracht GoDaddy is een van de toonaangevende hostingoplossingen met meer dan 44 miljoen websites. Het bedrijf heeft 14 faciliteiten over de hele wereld en wordt erkend als een van de grootste domeinregistreerders.

Ze bieden ook webhostingdiensten aan die geschikt zijn voor zowel kleine als zeer grote websites. Net als SiteGround hebben ze ook geen eigenaar van hun serverpark, in plaats daarvan werken ze samen met Amazon en huren ze servers van AWS. Het laatste jaar van het volgen van GoDaddy shared hosting heeft ons een uptime van 99,91% en paginasnelheid van ongeveer 520 ms laten zien, wat ons laat zien dat GoDaddy een betrouwbare provider is. GoDaddy is een uitstekende oplossing voor het bouwen van aangepaste websites, omdat het wordt geleverd met een eenvoudige websitebouwer met slepen en neerzetten (GoCentral), ontworpen voor beginners.

Het bevat ook ontwikkelaarsvriendelijke tools zoals MySQL, cPanel, CloudLinux, Python en meerdere versies van PHP. GreenGeeks bestaat al meer dan 12 jaar en herbergt meer dan 500.000 websites. Onze gemeten gegevens over 12 maanden tonen een goede gemiddelde uptime van 99,95% en een gemiddelde paginasnelheid van 327 ms. Gezien de omvang van het klantenbestand van InMotion zijn dit behoorlijke resultaten.

De volgende op onze lijst hebben we Ionos met 1% 261, met gedeelde, VPS-, cloud-, dedicated- en WordPress-hosting. We volgen hun diensten niet zo lang als andere bedrijven op deze lijst, maar we kunnen al enkele conclusies trekken. Uit onze testsitegegevens van de afgelopen 12 maanden blijkt dat Ionos tot de beste services behoort als het gaat om uptime (99,98%). Hun gemiddelde paginasnelheid is niet bepaald het hoogste niveau, maar het is nog steeds behoorlijk bevredigend met 898 ms.

In de afgelopen 12 maanden heeft onze testsite een echt solide uptime van 99,96% en een gemiddelde paginasnelheid van 594 ms laten zien. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat vereenvoudigde webbuilding aanbiedt voor mensen zonder enige kennis van webontwerp of codering en de hostingservices biedt die u nodig hebt om uw site op het World Wide Web te krijgen, is Bluehost een uitstekende optie om te overwegen. Bluehost is een WordPress-bouwer- en hostingservice met betaalbare prijzen en een bewonderenswaardige klantenservice. Dit bedrijf biedt shared hosting, dedicated hosting en VPS (virtual private server) hosting voor WordPress-websites.

Bluehost biedt de complete services die u nodig hebt om een website helemaal opnieuw te bouwen en deze betrouwbaar te hosten om deze toegankelijk te maken voor internetgebruikers. De nieuwe Builder-functies van het bedrijf leiden u door alle stappen om een professionele website te bouwen zonder enige codeerkennis of eerdere ervaring met webontwikkeling. Om uw WordPress-site te maken met Bluehost, geeft u eenvoudig uw website een naam, kiest u een ontwerpsjabloon en selecteert u het hostingplan dat bij uw behoeften past. Bluehost-marktplaats bevat honderden websitesjablonen, waaronder zowel gratis als premium thema's, die u kunt gebruiken om een schone basis voor uw site te creëren.

Zodra u een sjabloon hebt gekozen, kunt u beginnen met het aanpassen van uw website met de bouwerstools van Bluehost. Het bedrijf biedt volledige flexibiliteit met het ontwerp van uw website en biedt zelfs marketingtools en analyses die u kunt gebruiken om uw site te optimaliseren. Bluehost maakt het ook gemakkelijk om widgets en slimme functies aan uw website toe te voegen. U kunt bijvoorbeeld boekingsformulieren, online bestelfunctionaliteit, live chatondersteuning en andere functies toevoegen om een functionele site voor een zakelijke of persoonlijke blog te maken.

Als u op zoek bent naar een online winkel, kunt u profiteren van Bluehost's WooCommerce-hostingplan waarmee u items kunt verkopen en verzenden en betalingen kunt verwerken. Over het algemeen biedt Bluehost alle functies die u nodig hebt om een website te bouwen en te hosten, ongeacht het type website dat u in gedachten heeft. We hebben deze service gerangschikt als de beste webhostingprovider in het algemeen. Als je je website nog niet hebt gebouwd, wil je misschien zoeken naar een webhost die een gratis platform voor het bouwen van websites bevat.

Providers zoals Bluehost en HostGator nemen tools voor het bouwen van websites op in hun plannen die u kunt gebruiken om een WordPress-website te maken zonder enige codeerkennis. De redenen zijn talrijk, maar beknopt, het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, host meer dan twee miljoen websites wereldwijd, wordt aanbevolen door WordPress en biedt gratis SSL-certificaat en gratis domein met een lange geld-terug-garantie en onbeperkte bandbreedte op al zijn plannen. Shared hosting is de eenvoudigste vorm van webhosting en ziet dat uw site samen met anderen op een server wordt gehost. Nog beter, A2 Hosting is compatibel met een breed scala aan softwareplatforms buiten de typische WordPress-compatibiliteit.

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een wordpress-hostingoptie die werkt met verschillende grote merken, waaronder Yelp, Marriott en Etsy. Ten slotte, aangezien de cloud een grote impact heeft gehad in de zakelijke omgeving, heeft zakelijke webhosting ook de cloud omarmd en biedt nu een alternatief voor de traditionele hostingmethoden. Bluehost is een fantastische optie als je wilt integreren met een WordPress-site, vooral met de gratis WordPress-migratieservice. Ze bevatten allemaal een gratis SSL-certificaat in al hun hostingplannen, wat niet altijd het geval is bij grote hostingproviders.

Nu je een stuk grond hebt voor wat webhosting is en welke soorten webhostingservices er zijn, volgen hier een paar tips voor het kiezen van een plan. SiteGround biedt WordPress-hosting op elk planniveau, voert geautomatiseerde dagelijkse back-ups uit en behandelt automatisch updates. Het bedrijf biedt ook een pakket voor het bouwen van websites en WordPress-hosting, waardoor het gemakkelijk is om uw webbouwproces te koppelen aan uw hostingservices. Het biedt ook beheerde WordPress- en WooCommerce-hosting, inclusief veel functies waar concurrenten gewoonlijk voor in rekening brengen, zoals beheerde WordPress-installaties, migratietools, dagelijkse back-ups en staging gebieden.

Het biedt gedeelde, toegewijde en beheerde en onbeheerde WordPress-hosting, waarbij shared hosting onbeperkte bandbreedte biedt tegen redelijke prijzen. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *