Welke hosting is het beste voor WordPress-beginners?

Beste wordpress hosting voor beginners (5 topopties), Bluehost, Flywheel, DreamHost, SiteGround, Kinsta. Deze vergelijking van de beste WordPress-hostingproviders is gebaseerd op pure prestatiegegevens, daadwerkelijke snelheidstestestexperperimenten, gebruikersbeoordelingen van de grootste WordPress-hostingenquête tot nu toe, plus onze eigen ervaring met het runnen van websites die regelmatig worden bezocht door 670.000 mensen per maand. Het plan dat we hier hebben getest heet Personal, en het is het instapplan met WP Engine. Als onderdeel hiervan mag je 1 WordPress-installatie hebben en kan het tot 25.000 bezoeken per maand aan, dus waarschijnlijk meer dan genoeg voor de meeste nieuwe websites.

Het mooie is dat je SSD-schijfruimte krijgt zonder extra kosten (SSD's staan bekend om hun superieure prestaties in vergelijking met de andere harde schijftechnologieën). U kunt ook 2 websites op dit plan hebben en u krijgt een gratis SSL-certificaat. Kinsta stelt u in staat om alleen WordPress-websites te hosten, wat betekent dat hun volledige serverinfrastructuur is geoptimaliseerd om de best mogelijke WordPress-ervaring te bieden. Bluehost heeft zijn eigen VPS-gebaseerde architectuur gecreëerd om optimale WordPress-prestaties te leveren via NGINX, een aangepaste PHP-FPM-setup en intelligent toegewezen bronnen via KVM-hypervisor.

Als je geen hostingnerd bent, betekent dit alleen dat Bluehost de tijd heeft genomen om de low-level setup van zijn platform voor WordPress te optimaliseren, in plaats van het simpelweg te doen met een standaardconfiguratie. Wil je het lezen overslaan en meteen naar mijn topkeuzes gaan? De beste WordPress-websitehost voor de meeste mensen is Hostinger en Bluehost. Om het nog gemakkelijker te maken, is er een uitgebreide kennisbank met veel nuttige artikelen over hun WordPress-hostingplatform. Als onderdeel van de beheerde WordPress-hosting wordt elk plan geleverd met gratis WordPress-installatie, migratie en automatische updates.

Elke installatie gebruikte WordPress met het standaardthema, een pakket voorbeeldgegevens, plus een paar populaire WordPress-plug-ins (Contact Form 7, Wordfence, Yoast SEO) ingeschakeld. Afgezien van de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw account en eventuele problemen op te lossen, zijn de ondersteuningsagenten ook goed geïnformeerd over WordPress- en WordPress-hosting en kunnen ze u helpen met een reeks andere problemen die mogelijk niet strikt gerelateerd zijn aan hosting. Het neemt de stress weg bij installatie en onderhoud, wat betekent dat klanten zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet - hun bedrijf runnen of inhoud maken voor hun site - terwijl de WordPress-hostingprovider voor al het andere zorgt. Als u het back-endonderhoud van uw site niet wilt afhandelen, wilt u een beheerd WordPress-hostingplan.

Terwijl je je account instelt, kun je Kinsta vertellen om WordPress voor je op je hostingaccount te installeren. Veel providers bieden „gratis migraties” aan om u te helpen uw WordPress-site te verplaatsen van uw oude hostingsituatie. Er zijn veel voordelen om aan de slag te gaan met WordPress-webhosting, een belangrijke is dat het goedkoop is omdat WordPress zelf gratis (en open source) is. Hostinger biedt vier verschillende speciale plannen voor WordPress-specifieke hosting, en het WordPress Starter-plan is een van de beste keuzes voor iedereen die op zoek is naar een WordPress-website snel operationeel.

Voor een paar dollar en zonder verplichting kun je je opzetten op een van de snelste, meest betrouwbare WordPress-hostingplatforms. Hoewel je misschien maar een van de vele WordPress-gebruikers bent, wil je toch een host kiezen die het beste bij je site past. Door te kiezen voor een professionele WordPress-hostingprovider hoeven gebruikers niet te investeren in een krachtige en veilige serverinfrastructuur, maar kunnen ze er in plaats daarvan een huren. Scala Hosting zorgt er niet alleen voor dat hun servers uw WordPress-site helpen beter te presteren, ze bieden ook een heleboel handige functies op bijna elk plan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *