Welke websitehost is het beste voor kleine bedrijven?

GreenGeeks is een van de beste webhostingservices voor kleine bedrijven en het is ook's werelds toonaangevende milieuvriendelijke webhost. Het bedrijf compenseert zijn stroomverbruik door driemaal de hoeveelheid hernieuwbare energie te kopen die het gebruikt, waardoor het een koolstofneutrale leverancier is. Het heeft ook een verscheidenheid aan functies waar kleine bedrijven dol op zullen zijn, zoals gratis nachtelijke back-up, onbeperkte databases, een gratis domeinnaam voor het eerste jaar, gratis sitemigratie en een geld-terug-garantie. DreamHost is een geweldige keuze voor WordPress-beginners dankzij de gebruiksvriendelijke interface en eersteklas ondersteuning, evenals kleine bedrijven en nieuwe ondernemingen die bezig zijn met het opbouwen van hun eerste website, aangezien plannen worden geleverd met alles wat u nodig hebt om een site te bouwen, te lanceren en te onderhouden.

Het is ook een geweldige keuze voor degenen die nog niet helemaal klaar zijn om zich te committeren aan een webhost, gezien de langdurige (en ongehoorde) geld-terug-garantie van 97 dagen. Bedrijven met veel verkeer of sites met veel inhoud die onbeperkte opslag en onbeperkte bandbreedte nodig hebben tegen lage kosten, moeten HostGator overwegen. Beste algemene host voor kleine bedrijven Bluehost is onze best aanbevolen hostingprovider en scoort een indrukwekkende 91% in ons onderzoek. Het kwam uit ons onderzoek uit als de beste hostingservice voor kleine bedrijven en is ook onze best aanbevolen provider voor WordPress-websites.

Met uitgebreide functies en uitstekende klantenservice biedt het een grote prijs-kwaliteitverhouding voor kleine, startende bedrijven. Bluehost biedt shared, VPS, dedicated, reseller, WordPress en WooCommerce hosting. De schijfruimte van Bluehost is echter iets beperkter dan bij sommige van zijn concurrenten. Bovendien kunnen servers vertragen als uw website een sterke stijging van het verkeer ervaart, bijvoorbeeld als u een betaalde sociale-mediacampagne voert.

Met 99,98% is de uptime van Bluehost vergelijkbaar met die van HostGator, en het is een zeer indrukwekkend cijfer - in feite komt het neer op minder dan twee uur downtime gedurende een heel jaar. Gezien het feit dat 100% uptime onmogelijk te garanderen is, wordt het cijfer van Bluehost nog indrukwekkender. Het beste Bluehost-plan voor een nieuw bedrijf dat net begint, is een shared hostingpakket. Je krijgt een gratis domein voor je eerste jaar en een behoorlijke 50 GB opslagruimte.

Het beste Bluehost-plan voor een bedrijf dat online wil verkopen, is een WooCommerce-hostingpakket. U kunt onbeperkt producten verkopen en het superpraktische Storefront-thema automatisch installeren. Alle hostingplannen van Bluehost worden geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie, dus als u niet helemaal tevreden bent met de service die u ontvangt, krijgt u een volledige terugbetaling. Als uw bedrijf snel uitbreidt, zijn de VPS en speciale plannen van Bluehost een geweldige optie.

U hebt toegang tot snellere laadtijden, onbeperkte bandbreedte en meer opslagruimte. Zie het als het kopen van nieuwe kleding nadat je een groeispurt hebt gehad. Hoewel Bluehost bovenaan de hitlijsten staat, maakt InMotion zeker een overtuigende zaak. Toegegeven, het is niet de goedkoopste als je op zoek bent naar standaard shared hosting, maar de geboden beveiliging, ondersteuning en opslagruimte zijn uitstekend.

Het heeft ook een eigen websitebouwer, mocht u nog steeds uw bedrijfswebsite moeten bouwen. De uptime van A2 Hosting van 99,95% is zeker niet slecht - in feite is het behoorlijk solide - maar in vergelijking met topconcurrentie schiet het tekort aan concurrenten zoals HostGator en Bluehost. Toch vertaalt de uptime-garantie van A2 Hosting zich in minder dan 4,5 uur downtime per jaar. Net als Hostinger heeft GreenGeeks een uptime-garantie van slechts 99,90%.

Dit is lager dan je idealiter zou willen, vooral voor een zakelijke website. Uptime tussen 99,90-99,95% zou geen dealbreaker moeten zijn, maar als uptime uw eerste prioriteit is, zijn HostGator of Bluehost geschikter. Al onze acht webhosts voor kleine bedrijven staan aan de top van de markt. Bluehost, InMotion en HostGator zitten allemaal strak verpakt aan de top als het gaat om kwaliteit van plannen en waar voor je geld.

Over het algemeen biedt Bluehost echter het meest uitgebreide allround pakket. De functies zijn ongeëvenaard en zouden voldoende middelen moeten hebben om uw site te beheren terwijl u groeit van een klein bedrijf naar een groot rijk. Toen we providers vergeleken, werd het al snel duidelijk dat Namecheap de beste webhosting biedt voor kleine bedrijven, vooral wanneer kosten een drijvende factor zijn. De meeste verlengingsprijzen voor webhostingplannen zijn exponentieel hoger, maar niet die van Namecheap, die voldoet aan de slogan, „maak meer online, voor minder.

Het Stellar-plan van Namecheap bevat wekelijks twee back-ups (hoewel niet gegarandeerd). De Stellar Plus- en Business-abonnementen bevatten echter gratis geautomatiseerde back-ups, zodat uw site kan worden hersteld als er iets misgaat. De datacenters bevinden zich in de VS, S. Het zal moeilijk zijn om goedkope webhosting voor kleine bedrijven te vinden tegen lagere levensduurkosten dan bij Namecheap.

Zelfs als u uiteindelijk add-ons koopt, zijn uw totale kosten voor webhosting, bouwen en beveiliging met Namecheap waarschijnlijk het meest kosteneffectief, vooral in de loop van de tijd. Toch ontbreekt de sitebouwer een beetje in vergelijking met DreamHost's WordPress en IONOS' niet-WordPress drag-and-drop sitebouwers. Bovendien bevat DreamHost een WordPress-websitebouwer die gratis is in gedeelde hostingplannen. Dit elimineert een groot deel van de leercurve die nodig is om een WordPress-site te bouwen.

Er zijn meer dan 200 branchespecifieke sjablonen, bewerken met slepen en neerzetten en inhoudsblokken, evenals een Quick-Start Inspirations Wizard om het proces nog meer te stroomlijnen. DreamHost biedt de beste WordPress-webhosting voor kleine bedrijven. De sitebouwer vergemakkelijkt het bouwen van uw site met vooraf gemaakte sjablonen en inhoudsblokken. Daarnaast begeleiden wizards je weg met ontwerpinspiratie en SEO-aanbevelingen, en het DreamHost-team zorgt voor moeilijke dingen zoals kernupdates of het migreren van je site vanaf een andere server.

Lees onze DreamHost-recensie voor meer informatie over waarom het een kampioen is op het gebied van webhosting. Hoewel de prijzen van InMotion (vooral bij verlenging) niet wedijveren met platforms zoals Namecheap of IONOS, biedt het de beste hosting voor kleine bedrijven die eersteklas klantenondersteuning willen. We hebben dat op de proef gesteld bij het evalueren van de service en het live chatteam van InMotion raken met vragen over de Launch- en Power-plannen. IONOS WordPress-hostingplannen bevatten vijf e-mailaccounts in het tweede niveau en 10 op het hoogste niveau.

Toch voelt dit, vergeleken met onbeperkte e-mails in alle behalve de laagste niveaus met Namecheap, DreamHost en InMotion, als een teleurstelling. Kleine bedrijven hebben betaalbare webhostingplannen nodig met alle benodigde functies. We concludeerden dat Namecheap de beste algemene waarde heeft voor de kosten. U bespaart nu en op de lange termijn geld, krijgt 100% uptime en krijgt essentiële zaken voor kleine bedrijven, zoals gratis professionele e-mailadressen, een domein en SSL-sitebeveiliging.

Apples-to-Apples, de beste webhostingserviceprovider op basis van onze criteria, is Namecheap, vooral wanneer kosten de grootste zorg zijn. Digitale bureaus en freelancers op het gebied van webdesign moeten echter een kijkje nemen in het partnerprogramma van IONOS. Degenen die prioriteit geven aan ondersteuning zullen dol zijn op de klantenservice en middelen van InMotion. Ten slotte is WordPress-webhosting het beste met DreamHost, behalve voor e-commercesites die het gemakkelijkst kunnen worden gebouwd met de online winkelplannen van Bluehost.

Er zijn echter genoeg redenen om stabiel te blijven bij Bluehost. De gedeelde plannen bieden bijna alles wat een klein bemand bedrijf nodig heeft van een website, met redelijke opslag, gegevensoverdrachten en e-mailaccommodaties. De speciale webhosting van Bluehost plant de ante met maximaal 16 GB RAM, 1 TB ruimte op de harde schijf en 15 TB bandbreedte voor gegevensoverdracht, terwijl hun VPS-abonnementen bijna hetzelfde bieden voor minder geld. Als u uw kleine bedrijf snel en goedkoop online wilt krijgen, is er veel te waarderen aan Bluehost.

Hun uptime- en beveiligingsstatistieken zijn opvallend, vergelijkbaar met bedrijven die bijna twee keer de maandelijkse prijs in rekening brengen, en je hebt geen techneut nodig om je site te runnen (hoewel er genoeg functies zijn om een webmaster scherp te houden). De „WP” staat voor WordPress en WP Engine is een van de vele hostingservices die uitsluitend gericht zijn op het populaire CMS-platform. WP Engine, gevestigd in Austin, Texas, is ook een beheerde hostingservice, wat betekent dat het bedrijf, in tegenstelling tot standaard gedeelde of dedicated setups, zorgt voor alle technische behoeften van uw site (hardware, beveiliging, siteback-ups, plug-in-updates, enz. Toch, voor een internetbeginner die zich meer bezighoudt met het runnen van zijn kleine bedrijf dan om een fulltime webmaster te zijn, is WP Engine een zeer aantrekkelijke webhost-optie.

Hoewel de meeste plannen van HostGator duur of laag vermogen zijn, zien hun gedeelde plannen er in een vroeg stadium geweldig uit voor een klein bedrijf, evenals netnieuwkomers die willen afstuderen van hun Facebook-pagina. Net zoals bedrijven en hun hostingbehoeften uniek zijn, zijn de oplossingen die webhostingbedrijven bieden ook. Of u nu een e-commerce winkel van een miljoen dollar runt of een eenvoudige website voor uw lokale restaurant wilt, wij kunnen u helpen het beste hostingbedrijf te vinden. Betaalbaarheid is een belangrijke factor om te overwegen, samen met een sterke domeinnaam, ontwerp en e-mail- of e-commercemogelijkheden.

Hoewel het ontmoedigend en ingewikkeld klinkt, hoeft het opzetten van een website voor uw kleine bedrijf niet pijnlijk te zijn. Lees verder om onze aanbevolen hosts te ontdekken. Als je de webhosting hebt maar hulp nodig hebt om een site online te krijgen, maak je geen zorgen. Veel webhostingbedrijven bieden handige tools waarmee u zelf een verbluffende site kunt maken.

Maak je geen zorgen over het inhuren van een dure ontwikkelaar om je kleine bedrijf online te krijgen. Cloudhosting is een ongelooflijke tool voor bedrijven die grote doelen hebben of een hectisch druk seizoen hebben. De cloudomgeving die uw website ondersteunt, kan eenvoudig en economisch worden geschaald op basis van de verkeersstroom. Of u nu een nieuwe domeinnaam voor uw bedrijf moet kopen of een bestaand domein moet overdragen, de diensten en ondersteuning van uw hostingbedrijf kunnen een groot verschil maken.

Veel hosts maken deze gemakkelijk beschikbaar, maar niet allemaal. Uw e-commerceopties omvatten integraties van betalingskanalen, winkelwagentjes en voorraadbeheer. ECOMMERCERATING 5,0 ★★★★★ Onze recensie ECOMMERCERATING 4,9 ★★★★★ Onze recensie Zoals u kunt zien in onze lijst met verschillende zakelijke webhostingcategorieën, zijn er veel componenten die nodig zijn voor het maken van een succesvolle website. Kies de provider en functies die het beste aansluiten bij uw huidige expertise en toekomstige ambities.

Naarmate je bedrijf groeit, wil je je hostingplan uitbreiden. Cloud- of VPS-hosting geeft u meer kracht, betrouwbaarheid en flexibiliteit naarmate uw bedrijf de markt begint over te nemen. Als je klaar bent om te schalen, bekijk dan onze aanbevolen opties voor zakelijke cloudhosting. Als de ambities van uw bedrijf verder reiken dan die van een gedeelde server, heeft InMotion ook een aantal geweldige VPS en dedicated hostingdeals.

Voor de meeste kleine bedrijven vormen de kosten een aanzienlijk deel van het besluitvormingsproces bij het kopen van webhosting. Deze bronnen zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruik van uw website, wat u verbeterde en consistentere websiteprestaties zou moeten bieden, ongeacht wat er gebeurt met andere sites die op uw server worden gehost. Zo betrouwbaar, in feite, dat het 100% uptime belooft voor shared hostingplannen een aantrekkelijke (en ongebruikelijke) claim te maken. HostGator is een populaire webhostingoplossing voor kleine bedrijven die bekend staat om het aanbieden van alle benodigdheden die u nodig heeft tegen goedkope prijzen.

De schaalbaarheid en flexibiliteit van cloudhosting is ideaal voor zakelijke websites met pieken en dalingen in verkeer en prestaties. Cloudhosting is een slimme technologie die de inhoud van uw website over meerdere apparaten verspreidt, waardoor de redundantie wordt verbeterd en laadtijden worden versneld. De beste webhosting voor kleine bedrijven is budgetvriendelijk en zit boordevol essentiële functies zoals gratis domeinen, SSL-certificaten en e-mailaccounts. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *