Beste webhostingproviders uk?

Naast het aanbieden van geweldige services voor minder dan £1, adverteert Hostinger graag hun prestaties en uptime-statistieken. U kunt elk gepland onderhoud zien, problemen die worden onderzocht en de algehele uptime-status van Hostinger's servers. Zoals je in mijn recensie zult zien, heeft mijn website gehost met SiteGround consequent 100% uptime bereikt. Als u bereid bent wat meer geld te investeren in uw hostingservice, zult u de vruchten plukken van SiteGround.

Ze zijn betrouwbaar, veilig en zonder twijfel een van de snelste webhostingproviders op de markt. Je krijgt veel meer voor je geld dan je zou denken met iPage. Deze budget-webhost biedt uitstekende functies voor slechts £1,50 per maand, niet slecht he? iPage voelt voor mij niet alleen als een betrouwbare en betaalbare webhost, maar ook als een responsieve, gebruiksvriendelijke tool waarmee klanten het volledige pakket kunnen samenstellen. Voor particulieren of kleine bedrijven die zich overweldigd voelen door de hostingopties die op de markt beschikbaar zijn, maakt iPage het heel eenvoudig.

Ze bieden één gedeeld hostingplan dat bijna onbeperkte functies biedt, zoals opslagruimte, bandbreedte en e-mails. In plaats van te rommelen met het vinden van het juiste plan voor uw website, kunt u slechts £1,50 per maand betalen en alles van iPage krijgen. Hoewel ze geen uptime-garantie adverteren, hebben we ontdekt dat ze altijd zeer betrouwbaar zijn geweest. In feite heb ik de uptime van mijn website niet lager dan 100% zien dalen met iPage, wat betekent dat het wedijvert met Hostinger en SiteGround.

Hoewel het gedeelde hostingplan van iPage niet geschikt is voor elke website, is het een heel gemakkelijke keuze voor persoonlijke websites, portfolio's, blogs en websites voor kleine bedrijven. Alle tools die je nodig hebt zijn beschikbaar, waaronder een gratis websitebouwer, een gratis SSL-certificaat en een gratis domeinnaam. Het lijdt geen twijfel over de ervaring die BlueHost op de Britse webhostingmarkt brengt. Ze zijn opgericht in 1996 en hosten miljoenen websites over de hele wereld.

Hoewel ze populair zijn voor shared hosting, heeft Bluehost ook nog veel andere trucs in petto. Om te beginnen zijn hun beheerde WordPress-abonnementen 100% de moeite waard om naar te kijken als je een WordPress-website hebt. Belangrijke taken zoals kernexpdates, updates van plug-ins, enz. Worden allemaal behandeld door WordPress-experts, zodat je je kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Een andere milieubewuste kanshebber, FatCow, heeft meer een speels karakter dat al 20 jaar bestaat. FatCow zat jarenlang enigszins vast in de jaren 90, maar heeft de laatste tijd hun betaalmethoden en functies bijgewerkt om zichzelf aan de normen te brengen. Vanaf slechts £3 per maand is FatCow (voor mij) een geweldige kanshebber in de onbeperkte hostingwereld. Als je op zoek bent naar eenvoudig maar effectief, raad ik deze host ten zeerste aan om je online aanwezigheid te vergroten.

Beginners kunnen dit zien als een goede gelegenheid om zonder gedoe op de hostingladder te komen. Hoewel JustHost niet de beste prestaties van onze top 10 webhosts biedt, zijn ze zeker geen slechte keuze. Uptime verwijst naar de tijd dat uw website live is op internet en dus toegankelijk is voor bezoekers van uw website. Uptime, in de hostingwereld, wordt meestal vertegenwoordigd door een percentage, en de meeste Britse webhostingproviders bieden een soort uptime-garantie.

Een 100% uptime-garantie zou bijvoorbeeld betekenen dat uw hostingprovider kan garanderen dat uw website geen downtime ondervindt (afgezien van gepland onderhoud). Als een webhost zijn SLA's niet kan halen, zal hij je meestal terugbetalen of een maand hostingtegoed toevoegen aan je account. Ik raad aan om een provider te kiezen die een uptime van 99,9% of hoger kan garanderen of een goede geschiedenis heeft. Als uw website zwaar is voor afbeeldingen of video's, heeft u mogelijk meer bandbreedte nodig.

Content zoals afbeeldingen en tekst wordt daadwerkelijk gedownload wanneer iemand je website bezoekt. Hoe meer mensen je website bezoekt, hoe meer bandbreedte je nodig hebt. Veel webhostingplannen voor toegang bieden voldoende bandbreedte om 10.000 bezoekers te ondersteunen. Dit komt neer op ongeveer 10 GB bandbreedte, wat voldoende zou moeten zijn om je te helpen.

Zoals ik echter al zei, wil je misschien je bandbreedtebehoeften herzien als je voorziet dat je website meer dan 10.000 bezoekers per maand krijgt. De afgelopen drie jaar heb ik de uptimes en downtime van hosting gevolgd bij meer dan 15 grote hostingbedrijven. Verder zijn ze een Litouws bedrijf met ongeveer 29 miljoen gebruikers, oorspronkelijk onder de naam Hosting Media. Onlangs heeft Hostinger internationale status bereikt 129 landen gebruiken ze.

Hostinger gebruikt een 1000 Mbps-verbinding om het laden te beveiligen, wat een erg cool verkoopargument is. Een jaar aan monitoring toont aan dat het meeste dat ze zijn gedaald - het afgelopen jaar - is tot 99,63% (in de maand februari 201.Meer dan 12.000 servers in feite, met high-end ondersteuning. Dit is een van de grootste die er is. Ze hebben meerdere prijzen gewonnen en zijn zeer consistent, daarom zijn ze een huishoudmerk geworden.

Vanaf 1996 (wat deel uitmaakt van de vroegere tijden), doet Bluehost het al tientallen jaren, dus ze hebben niet alleen veel ervaring, ze hebben ook meer dan 2 miljoen websites verzameld die ze van stroom voorzien. Met dat soort statistieken kun je er zeker van zijn dat je ochtendthee weet wat ze doen. Bovendien heeft Bluehost een van de beste klantenondersteuning in de branche, en met bijna 1.000 werknemers is er altijd iemand in de buurt om een handje te helpen of je wat advies te geven. Gelukkig vertaalt dit zich ook in het helpen oplossen van technische problemen of andere problemen die je misschien hebt, verder dan alleen het instellen van Kinsta's basisplan dekt je voor 25.000 bezoekers per maand, een redelijk bedrag voor een nieuw en groeiend bedrijf.

Mocht je dit overschrijden (de pijnen van succes, ik weet het), dan is er een te hoge vergoeding. Maar met 76p per 1.000 extra bezoekers gaat het de bank niet breken. Met de schat aan tools tot mijn beschikking, heb ik Pingdom geselecteerd om de uptime en serverresponstijd te meten en Bitcatcha om de serversnelheid te analyseren. Met andere woorden, je krijgt echt waar je voor betaalt met webhosting.

Hoewel u ongetwijfeld de portemonnee-strings in de gaten wilt houden, zijn factoren zoals uptime en serverresponstijden veel belangrijker als het gaat om het kiezen van het juiste pakket voor uw nieuwe site. Met meer dan 20 jaar ervaring is Bluehost een van de oudste aanbieders in de branche. Naast HostGator en GoDaddy wordt Bluehost beschouwd als een van de originelen. Het bedrijf blijft een van de beste website-hosts voor Britse gebruikers.

UK webhostingbedrijf voor bedrijven en hostingdiensten voor persoonlijke websites. Onze visie is om de beste webhostingservice in het VK te zijn en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met SMART webhostingservices tegen betaalbare prijzen. Wij bieden de beste webhostingservices om uw website op internet van stroom te voorzien. Al met al is Hostinger een van de beste webhostingproviders in het algemeen, ongeacht waar u of uw publiek zich bevindt.

Met betaalbare prijzen, gebruiksvriendelijke interface - het is de beste goedkope Britse webhostingservice. Middelgrote tot grote bizzes die veel van hun zaken online doen, zelfs indirect, zullen de sporten van hostingtypes willen beklimmen. Nee, ze zijn niet zo krachtig als SiteGround, maar ze zijn echt een solide keuze voor particulieren of kleine bedrijven die een betaalbaar hostingplan willen met weinig franjes. Hoewel u misschien voor een vergelijkbare prijs een webhost in het VK kunt vinden, is de kans groot dat ze slechts een stukje van de functies bieden.

Om de snelheid van mijn site te testen, heb ik het gehost in een datacenter in het VK en de prestaties ervan onderzocht vanaf 3 verschillende locaties. Andere hostingsetups worden geleverd met een reeds bestaand team dat de server ondersteunt, terwijl dit plan verwacht dat je je eigen hosting bouwt. Het opzetten van uw website met een gerenommeerde host die zeer sterke beveiligingsfuncties biedt, kan alleen een goede plek zijn om te beginnen. Als u een Brits bedrijf bent en de meerderheid van uw klanten in het VK is gevestigd, wilt u een hostingprovider vinden die datacenters in het VK aanbiedt.

Het is niet het slechtste bedrijf dat er is, maar het is zeker niet het beste hostingbedrijf dat we hebben getest. Sommige websitebouwers, zoals Wix, bieden een gratis abonnement aan, zodat u uw website kunt bouwen en gratis kunt hosten, voor het leven. Dit is vaak in de vorm van gratis webhosting voor de maand dat uw site een zekere mate van downtime heeft ervaren. Houd hier rekening mee; er zijn een aantal geweldige webhosts zoals SiteGround die geen onbeperkte opslag bieden, maar genoeg bieden voor uw behoeften.

Nou, als je toegewezen krijgt, wordt bandbreedte constant opgebruikt vanwege zwaar verkeer, of als je webhostingprovider meteen klaagt en je VERTELT dat je het moet doen, dan is het tijd om te upgraden. Dit type hosting is alleen van toepassing als u uw eigen hostingbedrijf wilt starten, omdat het alleen voor gevorderde gebruikers is. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *