Welke is de beste hostingprovider?

U moet ook vertrouwd raken met de vele webhostinglagen die beschikbaar zijn. In uw onderzoek vindt u gedeelde, virtuele privéserver (VPS), dedicated hosting en wordpress-hostingplannen. Elke laag biedt verschillende specificaties en functies die u de tijd moet nemen om te analyseren. Dedicated hosting daarentegen is zowel krachtig als prijzig.

Het is gereserveerd voor sites die ongelooflijk veel serverbronnen vereisen. In tegenstelling tot gedeelde of VPS-hosting, maakt dedicated hosting uw website de enige huurder op een server. Om de metafoor van de behuizing uit te breiden, is het hebben van een dedicated server hetzelfde als het bezitten van je eigen huis. Dit betekent dat uw website gebruik maakt van de volledige kracht van de server en betaalt voor het privilege.

Als u op zoek bent naar een krachtige site, dan is een online herenhuis voor uw bedrijf, dedicated hosting de juiste keuze. Dat gezegd hebbende, veel toegewijde webhosting services geven u de taak om backend, technische problemen af te handelen, net zoals huiseigenaren onderhoud hebben beheerd dat huurders over het algemeen aan hun verhuurders overlaten. Op het gebied van dedicated hosting bieden veel webhostingservices ook beheerde hosting. Bij dit type hosting fungeert de webhost als uw IT-afdeling, die het onderhoud en het onderhoud van een server afhandelt.

Deze hostingoptie is iets dat je normaal gesproken zou vinden bij dedicated servers, dus het is een bedrijfsgerichte toevoeging. Natuurlijk voegt het een paar dollar toe aan de hostingkosten, maar niets dat de bank zou moeten breken als je over de middelen beschikt voor een dedicated server. Als u niet zeker bent van het type hosting dat uw bedrijf nodig heeft, wilt u misschien klein beginnen, met gedeelde webhosting. Je kunt in de toekomst altijd afstuderen naar een robuuster, feature-rijk pakket van bijvoorbeeld VPS-hosting of zelfs dedicated hosting.

Helaas bieden sommige hosts niet alle soorten hosting aan. Bedenk hoeveel u verwacht uw website te laten groeien en hoe snel, voordat u zich vastlegt op iets langer dan een jaarplan. Het is de moeite waard om de tijd van tevoren door te brengen om ervoor te zorgen dat de host die u selecteert, in staat is om de groei te bieden die u voor uw site stelt, aangezien het wisselen van webhostingprovider midstream geen triviale onderneming is. Helemaal bovenaan het scorebord van de webhostingprovider staat Bluehost.

Bluehost is ongetwijfeld een van de grootste website-hostingproviders ter wereld en beheert wereldwijd meer dan twee miljoen websites. Hieronder vindt u een lijst met de 10 beste website-hostingproviders met een goede laadtijd van pagina's, hoge uptime en professionele klantenondersteuning. Alle abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Het goedkoopste pakket „Lite” wordt geleverd met 1 website, onbeperkte e-mailaccounts, een domeinnaam voor 1 jaar, gratis Cloudflare CDN en onbeperkte bandbreedte.

Het A2-hostingbedrijf staat er ook om bekend naadloos samen te werken met alle belangrijke contentmanagementsystemen, waaronder WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart en Magento, waardoor het uitstekend geschikt is voor webontwikkelaars. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan hostingplannen en ze bevatten allemaal een gratis LetsEncrypt SSL-certificaat, onbeperkte SSD-opslag en gratis sitemigratie. Het goedkoopste abonnement van Hostinger wordt geleverd met 30 GB schijfruimte, 100 GB bandbreedte, twee MySQL-databases en één e-mailaccount. Met name bevat het goedkoopste abonnement geen gratis domein en heeft het beperkte verwerkingskracht en geheugen.

Vanaf het Premium-abonnement zijn bandbreedte en schijfruimte onbeperkt. Onze persoonlijke ervaring met hun livechat was bevredigend - we stelden enkele technische vragen en kregen deskundige antwoorden, ondersteund door links van de medewerker van de klantenservice. De reactietijd was echter vrij traag, aangezien er een wachtlijn van 30 minuten was. In het afgelopen jaar waren de prestaties van DreamHost echter niet bepaald geweldig - met een gemiddelde snelheid van 1470 ms en een uptime van 99,84%.

Het afgelopen jaar heeft GoDaddy snelle laadtijden laten zien, gemiddeld 480 ms. Hun uptime (99,92%) is echter niet de beste die we hebben gezien, maar voldoet nog steeds aan de industriestandaard 99,91%. Alle jaar- en meerjarige abonnementen van GoDaddy worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Hun goedkoopste abonnement wordt geleverd met een gratis domein voor 1 jaar, website-configuratiescherm (cPanel), gratis SSL, PowerCacher, 50 GB SSD-opslag en onbeperkte gegevensoverdracht.

Klanten krijgen ook één website, 50 e-mailaccounts en nachtelijke back-ups. We testen de prestaties van InMotion nu al meer dan vijf jaar en de gemeten gegevens van ons vorig jaar laten een goede gemiddelde uptime zien van 99,95% en een hoge paginasnelheid gemiddelde van 327 ms (op twee na beste resultaat in onze lijst). Gezien de omvang van het klantenbestand van InMotion zijn dit zeer solide resultaten. Uit onze testsitegegevens van de afgelopen 12 maanden blijkt echter dat Ionos een van de beste services is als het gaat om uptime (99,98%).

Hun gemiddelde paginasnelheid is echter niet bepaald het hoogste niveau met 898 ms. Ionos biedt een 30 dagen geld-terug-garantie. HostPapa wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Elk jaar zullen we langzaam meer hostingproviders aan de lijst toevoegen zodra we voldoende gegevens hebben over hun prestaties (uptime en laadtijd).

Hier is een link naar de spreadsheet - vergelijkingstabel voor webhosting (202.Als u op zoek bent naar een supersnelle hostingprovider, dan is A2 Hosting de volgende beste keuze. Bluehost is een WordPress-bouwer- en hostingservice met betaalbare prijzen en een bewonderenswaardige klantenservice. Dit bedrijf biedt shared hosting, dedicated hosting en VPS (virtual private server) hosting voor WordPress-websites. Bluehost is een van de meest populaire webhostingbedrijven op internet en richt hun diensten aan verschillende gebruikers met verschillende websites en doelen.

Bluehost biedt ook beginnersvriendelijke tools voor het installeren van sitesoftware. Dit is vooral handig als je van plan bent een WordPress-site te bouwen. Het gebruikerspaneel in Bluehost is eenvoudig te gebruiken en vereist geen voorafgaande ervaring of kennis van hoe webservers werken. Last but not least gooit Bluehost ook een gratis domeinnaam in als je vooraf voor je server betaalt voor een jaar of langer.

SiteGround heeft naam gemaakt als een hoogwaardig WordPress-hostingplatform, maar het is ook uitgegroeid tot andere soorten webhosting. Tegenwoordig kunt u met SiteGround een site hosten die is gebouwd op Weebly (populaire bouwer), Joomla, Drupal en andere populaire CMS-platforms. SiteGround is ook perfect in staat om uw eCommerce-winkel te hosten. Zodra uw site (s) echter groeien, is het eenvoudig om van de ene hosting naar de andere te migreren of te upgraden naar duurdere webhosting.

In tegenstelling tot gratis software kosten services (bijvoorbeeld webhosting of VPN) geld om te draaien, daarom gebruiken de meeste webhostingbedrijven een freemium-bedrijfsmodel en zullen ze proberen u te overtuigen om over te stappen op een goedkope, betaalde service. Elk hostingplan bevat verschillende functies en niveaus van opslagruimte om aan uw specifieke hostingbehoeften te voldoen. Ze bieden een breed scala aan verschillende hostingopties, waaronder shared hosting, WordPress-hosting, ASP. GreenGeeks is een van de eerste webhostingbedrijven op de markt die zichzelf positioneert als milieuvriendelijke webhosting.

InMotion heeft meer dan 500.000 WordPress-installaties gefaciliteerd en de meeste websiteoverdrachten in de branche geleverd, zodat u kunt vertrouwen op de prestaties voor uw eigen webhostingbehoeften. SiteGround biedt een 30 dagen geld-terug-garantie voor elk van zijn gedeelde hostingplannen en een 14 dagen geld-terug-garantie voor elk cloudhostingplan. De meeste webhostingproviders bieden verschillende soorten webhosting aan die verschillende functies en specificaties bevatten om uw website te ondersteunen. De redenen zijn talrijk, maar beknopt, het biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, host meer dan twee miljoen websites wereldwijd, wordt aanbevolen door WordPress en biedt gratis SSL-certificaat en gratis domein met een lange geld-terug-garantie en onbeperkte bandbreedte op al zijn plannen.

Een van de meest unieke hostingtypes van het bedrijf is Minecraft-hosting, waarmee je totale controle hebt over je Minecraft-gameserver via virtuele privéserverhosting. Je vraagt je misschien af wat de verschillen zijn, indien aanwezig, er zijn tussen webhosting en WordPress-hosting; het is ook de moeite waard om naar vijf mythen te kijken die over WordPress zijn opgepakt, als je de andere aanpak overweegt. Als uw webhostingovereenkomst bijna op raakt en de prijs stijgt, wilt u misschien uw site overbrengen naar een andere hostingprovider om te profiteren van hun introductiedeal. Als u al een website op een ander platform host, kunt u een webhost overwegen die gratis sitemigratie aanbiedt.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *