Wat is het beste gratis hostingplatform?

Tien beste gratis website hosting services vergeleken Infinity Free, Wix, 000 webhost, Google Cloud Hosting, AwardSpace, Gratis hosting, Gratis hosting, ByeHost. Door Desire Athow Bijdragen van Abigail Opiah laatst bijgewerkt 5 juli 22 Maar wees voorzichtig, want we ontdekten dat uit een lijst van 18 gratis websiteproviders die we hebben samengesteld, slechts acht van hen (minder dan de helft) daadwerkelijk het volledige hostingpakket hebben geleverd dat u nodig heeft voor uw site, en slechts zes hebben onze lijst met de beste gemaakt gratis website-hostingdiensten. Hostinger is de verrassende 19e kandidaat met een exclusief aanbod voor TechRadar-lezers. Geen van de gratis website-hostingproviders die onze test hebben doorstaan, kon zelfs de goedkoopste betaalde service op de markt meten bij het meten van de kwaliteit van het product of de functies ervan.

Daarom is het aanbod van Hostinger zo aantrekkelijk omdat het een goede shared hostingservice is. Ons advies zou zijn om helemaal uit de buurt te blijven van gratis website-hostingservices, omdat het voor de meerderheid geen goede optie is, behalve die van Hostinger. Het kiezen van de beste goedkope webhostingservices kan een betere optie zijn als u een beperkt budget heeft. Als u echter nog steeds door wilt gaan met een gratis website-hostingservice, scrolt u naar beneden om de lijst te zien die we hebben gemaakt van de beste op de markt.

Hostinger is een van de grootste merken als het gaat om webhosting met miljoenen websites die op de server worden gehost. Ons nieuwste exclusieve aanbod betekent een enorme sprong in vergelijking met wat u gewoonlijk krijgt in de wereld van gratis webhostingproviders. Je krijgt maar liefst 30 GB snelle SSD-opslag met 100 GB maandelijkse bandbreedte, robuust DNS-beheer, Cloudflare-beschermde naamservers plus volledige ondersteuning (24x7x36) en uptime-garantie (99,9%), ongehoord voor deze prijs. In de wereld van gratis website-hosting valt Infinityfree (opent in een nieuw tabblad) om goede redenen op, daarom staat het bovenaan onze beste gratis website-hostinglijst.

Het heeft een goed ontworpen website die een positieve indruk maakt en voor ons de juiste vakjes aanvinkt. De startpagina krijgt een C-prestatiegraad in onze laadtijdtest, maar verder ziet het er behoorlijk solide uit. Infinityfree is al meer dan zes jaar actief, beweert meer dan 400.000 gebruikers te hebben en biedt onbeperkte schijfruimte en bandbreedte (zij het met een zeer genereuze 50.000 dagelijkse hits). Je kunt zoveel domeinen hosten als je wilt, maar je krijgt slechts 10 e-mailaccounts en één FTP om je inhoud te uploaden.

Er zijn geen verborgen kosten en ondanks de gratis status krijgt u een uptime-garantie van 99,9% (hoewel u dat gezegd hebbende, u bent min of meer alleen als uw site uitvalt) en het populaire Softaculous Script-installatieprogramma met meer dan 400 applicaties. We waren verrast om te zien dat de lijst met functies van deze provider 400 MySQL-databases bevat (waar anderen slechts een handvol geven, of helemaal niet), een gratis DNS-service, gratis SSL en gratis Cloudflare CDN. Dat is indrukwekkend voor een gratis aanbod. Lees onze volledige Infinityfree webhostingrecensie Byethost (opent in een nieuw tabblad) maakt deel uit van Byet Internet, een in de VS gevestigde provider van hosting-, domeinnaam- en resellerdiensten.

Met meer dan een miljoen gehoste websites beweert Byethost dat zijn gratis hostingservice een van de krachtigste netwerken is die uitsluitend is gewijd aan gratis hosting ter wereld. Bovendien, als u ooit geïnteresseerd bent om zelf een gratis websitehostingprovider te worden, exploiteert Byethost een aparte entiteit, myownfreehost (opent in een nieuw tabblad), waarmee u precies dat kunt doen. Lees onze volledige Byethost Free webhosting review Met 000Webhost krijgt u cPanel, een websitebouwer en een WordPress auto-installatieprogramma, plus een ander voordeel is dat er geen advertenties zijn. De bandbreedte en vooral de schijfruimte zijn echter aan de lage kant, met 3 GB bandbreedte en slechts 300 MB schijfruimte.

Lees onze volledige 000webhost-recensie Je zou Googiehost (opent in een nieuw tabblad) gemakkelijk kunnen verwarren met Googlehost, een brutale manier om wat aandacht te krijgen. De achtjarige Googiehost blijft echter nog steeds een van de betere opties in een niet zo grote groep gratis website-hostingproviders. Het aanmaken van een nieuw account is eenvoudig, maar we waren enigszins bezorgd over het feit dat de account-e-mails rechtstreeks in onze spambox belandden, een teken dat sommige sites die worden gehost door FreeHostingNoAds mogelijk op een weigeringslijst staan. FreeWebHostingArea (opent in een nieuw tabblad) heeft misschien het ontwerp van een website uit 1999, maar het is een andere optie als u een gratis website-hostingbedrijf wilt dat u onbeperkte bandbreedte kan geven (of dat is tenminste de claim van de provider).

Bovendien biedt het een genereuzere opslagcapaciteit dan de meeste, waardoor u 1,5 GB webruimte krijgt, plus u krijgt drie MySQL-databases - die opnieuw beter presteren dan de meeste rivaliserende gratis website-hostingproviders. Het bedieningspaneel is rudimentair en op het moment van schrijven werkten de sitebouwer en het auto-installatieprogramma niet goed, waardoor elke gebruiker de taak had om zijn bestanden via FTP te uploaden als ze hun eigen websites willen maken. De maximale bestandsgrootte die is toegestaan op FreeWebHostingArea is 12 MB. Désiré mijmert en schrijft over technologie tijdens een carrière van vier decennia.

Hij hield zich bezig met websitebouwers en webhosting toen DHTML en frames in zwang waren en begon te vertellen over de impact van technologie op de samenleving vlak voor het begin van de Y2K-hysterie aan het begin van het afgelopen millennium. InfinityFree is een gratis website-hostingplatform. Het is een van de beste gratis webhostingsites in India die onbeperkte bandbreedte biedt. Bovendien zult u geen geforceerde advertenties hebben en kunt u uw domeinnaam meenemen of een gratis subdomeinnaam kiezen uit meer dan 25 domeinextensies.

Wil je meteen naar het antwoord springen? De beste gratis webhost voor de meeste mensen is Wix of Awardspace. Dus, tegen zo'n kleine vergoeding zou je toegang kunnen krijgen tot al deze premiumfuncties die nooit mogelijk zouden zijn met een gratis host. Wat is de vangst? Nou, 1% 261 de geweldige prijzen van IONOS zijn alleen voor het eerste jaar van hosting - bij verlenging stijgen de kosten sterk. Het wordt op de langere termijn veel duurder dan Hostinger.

Bekijk onze uitgebreide 1% 261 IONOS-recensie voor meer informatie. De relatief hoge resourcelimieten van FreeHosting vallen op. Onbeperkte bandbreedte en 10 GB opslag is meerdere malen beter dan wat je krijgt met veel andere gratis hosts. Tenzij je al ergens anders een domeinnaam hebt gehost, heb je geen andere keuze dan een vergoeding te betalen om aan de slag te gaan.

Hoewel domeinnamen meestal niet duur zijn, biedt 1% 261 IONOS een jaar lang een gratis domein met het goedkope Businessplan. Het is eigenlijk goedkoper om dit premium-abonnement te kopen dan een op zichzelf staand domein - en je krijgt er fatsoenlijke hosting mee. Kamatera is actief in 13 datacenters over de hele wereld, zodat uw project direct beschikbaar is voor bezoekers, waar ze ook zijn. We kunnen niet genoeg positieve dingen zeggen over deze krachtige webhost, vooral als het gaat om moderne infrastructuur en het eigendom dat je leuk vindt om er je eigen te maken.

Bovendien biedt Kamatera, in tegenstelling tot vrijwel elke andere gratis webhost op deze lijst, 24 uur per dag ondersteuning. Hoewel het niet voor degenen is die hun codeervaardigheden willen uitwerken, verschillende videobestanden willen huisvesten of een app willen hosten waaraan ze hebben gesleuteld, loopt Wix voorop als het gaat om eenvoudige installatie en robuuste functies. Houd er rekening mee dat verbeterde e-mailtoelage, een aangepast domein en geavanceerde e-commercefuncties beschikbaar zijn bij Wix door te upgraden naar een betaald hostingplan. Hoewel de klantenondersteuning niet altijd geweldig is, blijft Wix diensten aanbieden die geschikt zijn voor beginners.

WordPress is een van de bekendste merken als het gaat om online gaan en ondersteunt 30% van alle websites. De grootste klop op WordPress is dat het niet zo eenvoudig is als sommige sitebouwers met slepen en neerzetten, zoals Wix en Weebly. Maar met honderden thema's en aanpassingsopties om uit te kiezen, biedt WordPress gebruikers een buitengewoon hoog plafond waarmee ze een online aanwezigheid kunnen creëren en laten groeien. Weebly volgt Wix op de voet in termen van marktaandeel voor websitebouwers en gratis websitehosting en is een opmerkelijke webdesign- en hostingservice die klanten kan helpen snel en gemakkelijk online te gaan.

Of u nu uw eerste site bouwt of opties voor een online bedrijf verkent, Weebly zorgt geweldig voor u, uw merk en uw portemonnee. Naarmate uw site groeit, biedt de bekende gratis websitebouwer ook een verscheidenheid aan premium hostingplannen die kunnen worden geïntegreerd met het briljante drag-and-drop platform van het bedrijf. Al meer dan 10 jaar levert x10hosting verrassend verhoogde gratis webhosting. Waar anders kunt u krachtige solid-state schijven vinden met een gratis websitebouwer die wordt geleverd met meer dan 150 sjablonen?.

Hij maakt gebruik van uitgebreide kennis van de affiliate marketingruimte om lezers van HostingAdvice te adviseren over manieren om inhoud te lanceren, te ontwikkelen voor en te profiteren van een professionele aanwezigheid op het web. Er is ook een sprong van 30 GB SSD-opslag naar 100 GB als u overschakelt naar dit plan vanuit het Single Shared Hosting-abonnement. Het komt er echter op neer dat hoewel gratis websitehosting geweldig kan zijn voor kleine hobbywebsites, elke serieuze website - zelfs als het maar een contactpagina is - zijn eigen betaalde webhostingservice moet hebben. Toch is het uiteindelijk jouw keuze, en gratis website-hosting kan voldoende zijn voor sommige specifieke situaties, zoals nieuwkomers die een beetje willen werken aan het maken van een website.

InfinityFree heeft twee premium betaalde hostingopties voor mensen die betere serverkracht en live ondersteuning willen. Een stap hoger, het persoonlijke en bijna gratis webhostingplan, is waar u uw opties ernstig beperkt in termen van extra functionaliteit. Bovendien is cloudhosting nog steeds duurder dan traditionele hosting, dus als je een eenvoudigere oplossing wilt, bekijk dan de andere aanbevelingen in deze lijst. Als je al een Google-account hebt of betaalt voor GSuite voor e-mailhosting (wat ik van harte aanbeveel), is dat een no-brainer.

Er zijn veel incidenten geweest waarbij mensen die gratis hostingplatforms gebruikten, uiteindelijk hun accounts hebben verwijderd of uitgesloten zonder voorafgaande kennisgeving of waarschuwing. Freebies krijgen voelt altijd leuk, maar er zijn enkele gevallen waarin het kopen van gratis hostingplannen het niet waard is. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *