Wie is een goede webhostingprovider en waarom?

We hebben enkele van de meest populaire webhostingservices vergeleken, zodat u dat niet hoeft te doen. Hoewel we de services niet hebben getest, hebben we het aanbod van elke service zorgvuldig onderzocht en gerangschikt op basis van essentiële webhostingfuncties. Dit is wat we zochten om de beste webhostingservices te bepalen. Je kunt ook de 11 dingen van CNET over webhosting bekijken voor meer informatie over deze en andere functies.

Bluehost is een van de meest populaire webhostingbedrijven op internet en richt hun diensten aan verschillende gebruikers met verschillende websites en doelen. Bluehost biedt ook beginnersvriendelijke tools voor het installeren van sitesoftware. Dit is vooral handig als je van plan bent een WordPress-site te bouwen. Het gebruikerspaneel in Bluehost is eenvoudig te gebruiken en vereist geen voorafgaande ervaring of kennis van hoe webservers werken.

Last but not least gooit Bluehost ook een gratis domeinnaam in als je een jaar of langer vooraf voor je server betaalt. SiteGround heeft naam gemaakt als een WordPress-hostingplatform van hoge kwaliteit, maar het is ook uitgegroeid tot andere soorten webhosting. Tegenwoordig kunt u met SiteGround een site hosten die is gebouwd op Weebly (populaire bouwer), Joomla, Drupal en andere populaire CMS-platforms. SiteGround is ook perfect in staat om uw eCommerce-winkel te hosten.

DreamHost is een van de meest betaalbare van de beste webhostingservices op de markt, vooral voor nieuwe website-eigenaren die geen ervaring hebben met webservers en dergelijke. Naast shared hosting biedt DreamHost ook VPS-hostingopties, managed hosting, dedicated servers en betaalbare e-mailhosting als je een nieuw huis nodig hebt voor je inbox. Wil je het lezen overslaan en meteen naar mijn topkeuzes gaan? De beste webhostingservice voor de meeste mensen is Hostinger. Die kunst moet ergens worden ondergebracht zodat mensen het kunnen zien, en webhosting is als een galerij waar je kunst kan worden opgeslagen zodat anderen ze kunnen bekijken.

Dat betekent dat je veel inhoud op je WordPress-site kunt hebben en weet dat deze sneller laadt voor bezoekers dan op vergelijkbare WordPress-hosts. Over het algemeen is dit een geweldige webhost voor eenvoudige implementatie en gebruik zoals een bedrijfswebsite die niet per se elke maand veel verkeer ziet. We raden aan om een webhost te zoeken die gratis SSL-certificaten aanbiedt, zoals DreamHost of SiteGround. Maar InMotion biedt nog veel meer, van configureerbare VPS-abonnementen tot krachtige dedicated servers en gehoste private cloudoplossingen op bedrijfsniveau.

Het is de moeite waard om de tijd van tevoren door te brengen om ervoor te zorgen dat de host die u selecteert de groei kan bieden die u voor uw site stelt, aangezien het wisselen van webhostingprovider midstream geen triviale onderneming is. Natuurlijk voegt het een paar dollar toe aan de hostingkosten, maar niets dat de bank zou moeten breken als je over de middelen beschikt voor een dedicated server. Aan de andere kant van het spectrum, als je een gevorderde gebruiker bent of een site hebt die meer verkeer ontvangt, kun je een VPS-hosting of een dedicated server krijgen (die kosten natuurlijk meer). Hoe meer webverkeer uw site heeft en hoe beter u wilt dat deze presteert, hoe meer u moet betalen voor een hostingplan.

U kunt dit doen omdat de prijs voor het verlengen van uw huidige webhostingservice dramatisch is gestegen of u niet tevreden bent met uw huidige service. Een DDoS-aanval is een stortvloed aan verkeer naar uw site die uw site overweldigt en afsluit, en mogelijk de sites van anderen, afhankelijk van uw hostingplan. Kosten, uptime en ondersteuning moeten allemaal belangrijke overwegingen zijn bij het zoeken naar hosting voor TextPattern-sites. U kunt meerdere WordPress-sites beheren vanuit een eenvoudig te gebruiken webdashboard, en deskundige ondersteuningsmedewerkers voor livechats kunnen u helpen met WordPress en regelmatige hostingvragen.

Het is een geweldige hostingservice als je je WordPress-site naar een hoger niveau wilt tillen zonder de IT-hoofdpijn en verantwoordelijkheden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *